Italijani podelili nagrade hrvaškim kampom

Datum objave
Kategorija
Statistika

Tudi italijanski gostje zelo radi kampirajo v hrvaških kampih, zato Kamping združenje Italije - Confederazione Italiana Campeggiatori (Confedercampeggio) vsako leto podelil nagrade najboljšim hrvaškim kampom.

Tudi italijanski gostje zelo radi kampirajo v hrvaških kampih. Tako tudi Kamping združenje ItalijeConfedercampeggio - Confederazione Italiana  Campeggiatori (Confedercampeggio) vsako leto podelil nagrade najboljšim hrvaškim kampom.

Ocenjevanje poteka na podlagi mnenj vseh njihovih članov, ki so predhodno leto kampirali na Hrvaškem. To kamping združenje je bilo ustanovljeno že leta 1950 in vključuje 189 različnih regionalnih italijanskih klubov. Združenje izdaja tudi revijo z naslovom  Il  Campeggio Italiano, prav tako pa vsako leto natisnejo vodič po italijanskih kampih. Močna povezanost s hrvaškimi kampi je vidna tudi po tem, da je italijansko združenje svojo 60. obletnico praznovalo v kampu Pila v Punatu.

Tako so za leto 2010 podelili nagrade kar šestim kampom, ki so bili ocenjeni kot najbolj kakovostni. Nagrade so prejeli:
Člani združenja, ki so tudi lastniki avtodomov, so podelili dve nagradi tudi za t.i. postajališča – camper stop, ki so urejena po vseh predpisih in jih priporočajo tudi ostalim avtodomarjem. Nagrado sta prejeli postajališči v kampu Bor v mestu Krk ter Pino iz vasice Kanun pri Baderni.

Preberite še:
ADAC je podelil nagrade najboljšim hrvaškim kampom
Na Hrvaškem so izbrali najboljše kampe za sezono 2010

Znani najboljši slovenski kampi za leto 2010

kamp camping Park Soline Biogradkamp camping Kovačine Cres