Iščete miren dalmatinski kamp? Obiskali smo kamp Holiday na Hvaru

Datum objave
Kategorija
Statistika

Si želite dopust preživeti v mirnem dalmatinskem kampu, brez pogleda na mobilne hišice in v senci borovcev? Obiščite kamp Holiday v Jelsi!

Za Hvar lahko rečemo da je otok sonca, narave, lepih plaž in dišečih polj sivke. Prava  kamp Holiday Jelsa Hvaroaza kulture in romantike, zato se številni turisti tudi po več let zapovrstjo vračajo na ta otok.

Do Hvara boste najlažje prišli ali s trajektom iz Splita, ki vas pripelje v Stari grad, ali pa s trajektom na relaciji Drvenik – Sučuraj, ki vas pripelje na skrajni vzhodni del otoka.

Na otoku Hvaru deluje 11 kampov in tokrat vam predstavljamo kamp Holiday, ki je od Jelse oddaljen le 10 minut hoje, od trajektne luka v Starem Gradu pa 20 minut vožnje.

Kamp Holiday ima v gosti senci borovcev urejenih okoli 45 parcel namenjenih lastnikom avtodomov in počitniških prikolic ter dodatnih 150 parcel za šotoriste, ki pa so urejene v terasah. Nekaj parcel tik ob sanitarnem objektu je prirejenih tudi za invalidne osebe. kamp Holiday Jelsa Hvar

V kampu sta lepo urejena dva sanitarna objekta, ki sta prilagojena tudi invalidom in otrokom. Imajo tudi kemični wc in možnost uporabe pralnega stroja.

Kampistom je na voljo najem hladilnikov, na že postavljenih žarih pa si boste lahko pripravili slastno večerjo. Ob jutrih boste lahko uživali na kavici v lokalu, otroci pa se bodo brezskrbno igrali na igrišču. Če pa tudi na dopustu ne morete brez interneta, imajo rešitev tudi za vas – brezplačen brezžičen internet po celotnem kampu.

Plaža v samem kampu je skalnata, nekaj 100 metrov stran pa je peščeni zaliv, kjer bodo uživali predvsem otroci.

Rezervirajte svojo parcelo v kampu Holiday na Hvaru  kar na spletni strani kampa www.camp-holiday.eu ali pa jih pokličite na tel. št. +385 (0) 21 761 140.