Intersport - bogata ponudba opreme za kampiranje in pohodništvo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Intersport - vodnik pohodništvo in kampiranje 2011 - oprema, obutev in oblačila za pohodniške ture, vsakodnevne izlete v naravo, potovanja in kampiranje...

Narava ponuja številne možnosti za preživljanje prostega časa in bivanje v njej.  Šotori različnih oblik in namembnosti za spanec v objemu narave, dodatki za kampiranje, blazine in podloge, nahrbtniki za udobno prenašanje opreme, kakovostna obutev in oblačila. V Intersportovem vodniku Pohodništvo in kampiranje 2011 boste našli širok nabor opreme, obutve in oblačil za pohodniške ture, vsakodnevne izlete v naravo, potovanja in kampiranje.
intersport kmapiranje phodništvo 2011
Razvoj izdelkov vodi v njihovo tehnično dovršenost, večnamenskost, v izdelavo zračnih in trpežnih materialov, da bi bili na poti kos različnim vremenskim in drugim razmeram in torej k večjemu udobju pri izvedbi aktivnosti ali morda dopusta. V novem Intersportovem vodniku pa boste med drugim zasledili nekaj koristnih napotkov pri izbiri opreme, ki vam bodo olajšali izbiro v tej smeri, kako v široki ponudbi izbrati tisto, kar potrebujete in glede na to, kar od izdelka pričakujete.

Pri izbiri nahrbtnika upoštevajte, da anatomsko oblikovane naramnice in dvoplastni bočni pas razbremenijo ramena in hrbet, na daljših turah pa pride do izraza še več drugih pomembnih značilnostih nahrbtnika: dober nosilni sistem, številni hitro dosegljivi dodatni žepi in predali, kompresijski pasovi za večjo stabilnost nahrbtnika….

Preglejte ponudbo šotorov McKINLEY, ki obsega vse od manjših pa do družinskih šotorov za kampiranje, ultralahkih šotorov za potovanja in šotorov za plažo. Pri spalnih vrečah pa za kakšen namen in letni čas jo potrebujete, sestavo materialov, v ponudbi pa najdete tudi spalne vreče za otroke. S številnimi dodatki za kampiranje McKINLEY (mize, stoli, luči, posoda …) boste »imeli pri roki« vse, kar potrebujete na oddihu.

McKINLEY, SALOMON, JACK WOLFSKIN, THE NORTH FACE in ICEPEAK so priznane blagovne znamke, zastopane v ponudbi tehničnih oblačil, ki so odporna na veter in vodo ter izredno zračna. Medtem, ko pri jaknah preverite velikost zračnega in vodnega stolpca, primernega za običajno uporabo izbrane jakne, pri majicah pazite na oznako Dry Plus, vrsto tkanine, ki vas bo med aktivnostjo ohranjala suhe oz. ki vzdržuje optimalno telesno temperaturo.

Vsebinsko bogat vodnik se zaključi s pregledom po ponudbi obutve, od visokih gorskih čevljev do nizkih pohodniških, takšnih za mokre terene pa vse do sandalov  za udobno pohajkovanje v toplih spomladanskih in poletnih dneh. Celoten vodnik Intersport - Pohodništvo in kampiranje 2011 si lahko ogledate tudi na spletni strani trgovine Intersport:  www.intersport.si