Na rafting na reko Sočo - pri Hydromania plača 5 oseb, uživa jih 6!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letos smo prejeli nove turistične bone, ki jih lahko porabite tudi za športne aktivnosti. 100 € za odrasle in 50 € za otroke, zato je HydroMania iz Bovca pripravila posebno akcijo na rafting na Soči za vse ljubitelje kampiranja.

Izkoristite bone za športne aktivnosti v Bovcu

HydroMania - Športna Agencija Bovec omogoča rafting na reki Soči, kanjoning v treh raznolikih soteskah in vožnje s kajaki na Soči in Koritnici.

Programe prilagodijo udeležencem, tako da so primerni tako za adrenalinske navdušence kot tudi za pare, družine z otroki ali skupine prijateljev ali sodelavcev.

Rafting na reki Soči

Med najbolj priljubljenimi adrenalinskimi aktivnostmi v Posočju je zagotovo rafting na Soči. Pri agenciji HydroMania poskrbijo, da se boste zabavali od priprave do vstopa v čoln do zadnjega zavesljaja, tako da boste uživali na vznemirljivi vožnji čez soške brzice. Od udeležencev rafting na Soči ne zahteva predznanja, z izbiro trase pa je aktivnost primerna za vse generacije.

Družinski rafting poteka na trasi Čezsoča – Srpenica, kjer je tok reke Soče mirnejši, še vedno pa bodo otroci uživali na brzicah in v prekrasnih razgledih.

Za vse ostale udeležence raftinga na Soči pa nudijo dve različno dolgi progi: Zmuklica - Trnovo v dolžini kar 20 km in za polovico krajšo klasiko Boka – Trnovo.

Kanjoning v soteskah Sušec, Fratarica in Kozjak

Soteskanje ali kanjoning v Posočju poteka v treh različnih soteskah. Gre za adrenalinski izlet po vodnih soteskah polnih gladkih skal, slapov in tolmunov, kjer sledite nepopustljivi moči vode.

Kanjoning Sušec je primeren za prvo avanturo, saj je najmanj zahteven, kljub temu pa udeležence čaka spust z vrvjo po 12 metrskem slapu.

Kanjoning Fratarica je tehnično nekoliko bolj zahteven in velja za enega najlepših v Sloveniji. Vključuje spust po slapovih višine 20 in 50 metrov.

Kanjoning Kozjak vas bo navdušil tudi z 10 metrskimi skoki in magičnim 25 metrskim slapom Kozjak, po katerem se boste spustili ob pomoči vrvi.

S kajakom po Soči in Koritnici

Vas rafting omejuje in bi radi sami občutili divjo naravo reke? Potem je za vas prava aktivnost vožnja s kajakom po reki Soči in Koritnici.

Seveda na reko ne boste šli sami, saj bo za vami vedno izkušeni vodnik, še vedno pa boste uživali v najlepših delih rek. Kajak na Soči je namenjen začetnikom in prekaljenim mojstrom.

Veslajte 8 km od Čezsoče do Srpenice, kar vam bo vzelo okoli 3 ure enega samega uživanja na brzicah.

AKCIJA rafting na Soči- plačate 5 oseb, uživa jih 6

Turistične bone za letu 2021 bodo izdali v začetku julija in pri HydroMania - športna Agencija Bovec so pripravila posebno ponudbo raftinga na Soči za imetnike Avtokampi kamping kartice.

Za ceno petih oseb, bo ena oseba šla na rafting brezplačno (5=6), kar je super, če se za rafting odločite s prijatelji ali pa gresta dve družini. V seštevku oseb se štejejo tudi otroci in velja tudi ob plačilu raftinga s turističnim bonom. Že sedaj pa poskrbite za rezervacijo termina, saj so predvsem vikendi zelo zasedeni.

Turistične bone 2021 pa lahko izkoristite tudi za soteskanje v Posočju in vožnje s kajaki po Soči, ki jih organizira HydroMania.

Več informacij o adrenalinskih aktivnostih v Posočju >>