Kamp Adriatic Mikulić vabi v glamping šotore na Pelješac

Datum objave
Kategorija
Statistika

Polotok Pelješac je priljubljen pri slovenskih gostih. Ljubitelji vetra se odpravijo na surfanje v Viganj, kjer čez dan piha močnejši maestral. Družine se rade odločijo za počitnice v kampu Adriatic Mikučić malo pred Orebičem, kjer sedaj omogočajo najem glamping šotorov.

Na Pelješac se najhitreje pride po dalmatinski avtocesti in nato s trajektom iz Ploč. Številni turisti pa se radi zapeljejo po dolini reke Neretve, prečkajo Neumu in potem pri Stonu pričnejo vožnjo po zanimivem polotoku. Že čez dve leti pa naj bi bila pot še krajša, saj bo še pred poletjem 2022 dokončan 2,4 km dolg pelješki mostu.

Pelješac je znan po številnih kampih, saj jih je na polotoku več kot petindvajset. Kamp Adriatic Mikulić v Mokalu malo pred Orebićem sodi med manjše, vendar odlično urejene kampe v južni Dalmaciji, kar dokazujejo tudi številne nagrade.

Zaradi odlične sence in prodnate plaže na ta del Pelješca rade pridejo družine. Za otroke so ob lokalu na plaži uredili tudi manjši bazen.

Počitnice v glamping šotoru

Kamp Adriatic Mikulić je urejen v borovem gozdičku, kjer so šotoristom na voljo terasaste parcele, v osrednjem delu pa omogočajo najem modernih glamping šotorov. Gostom so želeli ponuditi nepozabne počitnice, ki so kombinacija kvalitetne nastanitve, lokalnih doživetij in gastronomske ponudbe.

Za glamping počitnice lahko najamete enega od šestih manjših glamping šotorov (30 m2) za dve odrasli osebi in 2 otroka.

Na voljo je tudi pet večjih glamping šotorov (46 m2) imajo dve spalnici in so namenjeni štirim osebam, dva otroka pa lahko prespita na pomožnih ležiščih.

Vsi šotori so klimatizirani, opremljeni s kuhinjo, kopalnico ter spalnico z zakonsko posteljo. Pri večjih šotorih je dodatna spalnica z dvema ločenima posteljama urejena v galeriji.

Samo nekaj korakov od glamping dela se nahaja restavracija, kjer pripravijo najboljše iz morja - hobotnico v solati in ribje specialitete, ki jih ponudijo ob vrhunskem vinu iz lokalnega vinorodnega okoliša Postup.

Ljubiteljem vina priporočamo tudi obisk njihove vinske kleti Mikulić urejene v dalmatinskem stilu, kjer vam bodo z veseljem povedali več o peljeških vinih, ki jih boste lahko tudi poskusili. V njihovi kleti nastaja tudi eno najboljših hrvaških rdečih vin Don Josip.

Popust na Avtokampi kamping kartico

V kampu Adriatic Mikulić gostom z našo kamping kartico nudijo dodatne popuste - 10% popust na kampiranje v glavni sezoni 5.7. - 29.8. in 5% v preostalih terminih. Ob direktni rezervaciji 5% popust na glamping šotore čez celo sezono.

Več o ponudbi kampa Adriatic Mikulić izveste na njihovi sletni strani, kjer boste že sedaj rezervirate glamping šotore za naslednje počitnice - www.adriatic-mikulic.hr