NOVO – najem glamping šotorov v kampu Adria Ankaran

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Adria Ankaran sodi med najboljše kampe na slovenski obali. V zadnji letih so dodatno uredili kamp, sprostili parcele ob morju, dodali mobilne hišice, od letos pa omogočajo tudi najem glamping šotorov za do 5 oseb.

Kamp Adria Ankaran je gostom nudi veliko sence ter tudi veliko dogajanja za otroke, saj imajo igrala, poleti tudi nekaj animacije, zunanji bazen, mini golf …

V kampu imajo tudi urejeno plažo s pomoli, otroškimi igrali in lokalom, ob robu kampa je na voljo tudi označena pasja plaža.

Odločite se lahko za klasično kampiranje ali pa najem mobilnih hišic. Novost je možnost najema že postavljenih velikih glamping šotorov, ki so zanimivi za družinsko kampiranje.

Vsak šotor je opremljen z dvema spalnicama – ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom (2+1), na voljo je manjša kuhinja (štedilnik, hladilnik, mikrovalovna, posoda) in opremljena terasa z vrtnim pohištvom. Kopalnica se uporablja skupna v kampu – v neposredni bližini sanitarije 1 in 2).

Takšni šotori so primerni tudi za vse tiste, ki še niso kampirali in bi radi preizkusili, če je takšen način dopusta pravi za njih.
Glamping šotori v kampu Adria Ankaran so namenjeni do petim osebam, ob njih je parkirni prostor za eno vozilo, ob doplačilu pa so v šotoru dovoljeni tudi kužki. 

Cena najema šotora vključuje tudi osebe, brezplačen wifi, vstop na zunanji bazen, za notranji bazen in wellness pa imajo gostje 10% popust.

Cene najema glamping šotora so od 75 do 100 €, v glavni sezoni od 12.7. do 15.8. pa 120 €. Doplača se še taksa in prijava ter zaključno čiščenje šotora (45 €).

Več o najemu glamping šotorov v kampu Adria Ankaran >

Več o najemu glamping šotorov na Hrvaškem in v Italiji >