Gebetsroither nudi ugoden najem mobilne hišice in počitniške prikolice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Gebetsroither ima 37 let izkušenj v turizmu in v številnih kampih na Hrvaškem omogoča najem mobilnih hišic in počitniških prikolic. Preverite cene in rezervirajte mobilno hišico kar preko spleta.

Avstrijska agencija Gebetsroither se lahko pohvali z več kot 30 letnim delovanjem na področju turizma. Začeli so z oddajanjem počitniških prikolic, sedaj pa nudijo tudi možnost najema mobilnih hišic.
najem mobilnih hišic in počitniških prikolic Gebetsroither - avtokampi.si
Njihove hišice in prikolice boste poleg kampov na Hrvaškem našli tudi v kampih v Italiji, Franciji, Španiji, Avstriji, Nemčiji, Črni gori, na Madžarskem in v Sloveniji, kjer lahko mobilno hišico najamete v kampu Terme Čatež.

Posebnost ponudbe agencije Gebetsroither je najem mobilnih hišk in počitniških prikolic tudi  v FKK kampih v Istri in Kvarnerju.

Novosti v sezoni 2018 - nove lokacije mobilnih hišic v kampih Miran Pirovac, Imperial Vodice in črnogorskem kampu Zlokovič pri Herceg Novem. Kamp Slatina na Cresu ima dve novih mobilni hišic z jacuzzijem, nove počitniške prikolice opremljene s klimo pa imajo v kampih FKK Istra v Funtani, FKK Baldarin na Cresu in kampu San Marino na Rabu.

Povsem nov je tudi spletni sistem rezervacij, kjer lahko hitro najdete proste hišice in prikolice - preverite na Gebetsroither Booking.

Najem mobilnih hišic Gebetsroither
Najem mobilnih hišic v kampih je vse bolj priljubljena oblika počitnic, ki jo največkrat uporabijo družine z majhnimi otroki. Gre za obliko kampiranja, ki je zelo podobna apartmajski namestitvi, saj ima vsaka mobilna hiška svojo kopalnico, kuhinjo z dnevnim prostorom in spalni del, hišice pa so tudi klimatizirane.
najem mobilnih hišic in počitniških prikolic Gebetsroither - avtokampi.si
Prednost v kampu postavljenih Gebetsroither mobilnih hišic je v odličnih lokacijah in dodatni ponudbi, ki običajno vključuje tudi bližino trgovin, restavracij, organizirano animacijo, otroška in športna igrišča ter možnost kopanja v morju, jezeru ali bazenu. Gost ob rezervaciji najema mobilne hišice točno ve lokacijo in opremljenost, tako da so izključena neprijetna presenečenja, kot se dogajajo ob najemu privatnih apartmajev. Omogočajo spletno rezervacijo najemov, cene pa so glede na konkurenco zelo ugodne.

Na voljo so trije tipi mobilnih hišic: Standard, Comfort in Luxury s površino od 24 do 35 m2, v katerih lahko prespi od 4 do 6 oseb. Ljubiteljem pravega kampiranja pa Gebetsroither v številnih kampih omogoča najem več kot 700 počitniških prikolic. Gre za odlično opremljene prikolice za 4 +1 osebo, ki vključuje tudi baldahin in zunanjo sedežno garnituro. Določene prikolice imajo tudi klimatsko napravo. V večini mobilnih hišic in prikolic dovoljujejo bivanje psov.

Najem mobilnih hišic in prikolic v kampih na Hrvaškem, Sloveniji, Črni gori, Italiji
najem mobilnih hišic in počitniških prikolic Gebetsroither - avtokampi.si
Gebetsroither omogoča najem mobilnih hišic in počitniških prikolic v kar 41-ih hrvaških kampih. Med najbolj priljubljenimi lokacijami so kampi na Krku, Cresu, Lošinju in Rabu npr. Krk, Zablače, Čikat, Slatina in Bijar, kampi v Istri npr. Park Umag, Lanterna, Bijela Uvala, Valkanela, Orsera, Mon Perin in Marina ter kampi v Dalmaciji npr. Straško, Zaton, Park Soline, Miran, Solaris, Jezera Murter, Stobreč, Dole in Nevio.

Če radi zahajate v nudistične kampe, potem si lahko hišico ali prikolico najamete tudi v FKK kampih Solaris Poreč, Ulika, Istra, Koversada, Konobe, Bunculuka in Baldarin.

Za počitnice v mobilnih hišici lahko izberete tudi domač kamp Terme Čatež, kjer lahko uživate v odlični ponudbi zunanjih in notranjih bazenov. V Črni gori pa lahko prespite kar na peščeni plaži kampa Safari beach, kjer so letos postavili nove hišice čisto ob plaži.

Zanimiva je tudi ponudba najema mobilnih hišic v kampih na Sardiniji, kjer se lahko odločite za krožno potovanje in bivanje na različnih lokacijah. Če bi želeli bivati v najboljših italijanskih kampih, potem izberite lokacije kampov v bližini Benetk, v Avstriji pa ima Gebetsroither kar 12 lokacij - kampov, ki nudijo veliko lepe narave in športnih aktivnosti.

Celotno ponudbo najema mobilnih hišic in počitniških prikolic Gebetsroither si oglejte in
rezervirajte na
spletni strani www.gebetsroither.com