Fotogalerija poteka del v kampu Sirena v Novigradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kamp Sirena in preverili potek del v kampu. Za letos so v kampu pripravili 40 novih parcel, v naselju mobilnih hišic pa so dodali nove hišice ter tudi bazene. Oglejte si fotogalerijo.

Sredi aprila smo obiskali kamp Sirena v Novigradu kjer so s temeljito prenovo pričeli še pred lansko sezono, ko so postavili nekaj novih mobilnih hišic, uredili nove kamping parcele in renovirali sanitarne objekte. Tekom vikenda je bilo v kampu presenetljivo veliko kampistov, ki so uživali na spomladanskem soncu.
kamp Sirena - kaping parcelel in mobilne hišice Bella Vista
Številni kampisti so lansko prenovo kampa sprejeli zelo pozitivno, kar dokazuje tudi 3. mesto v izboru Naj kamp 2012 v kategoriji velikih kampov v Istri.

Za letošnje letos so v kampu Sirena pripravili 2. fazo prenove v kateri so uredili 21novih kamping parcel, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

V naselju mobilnih hišic z bazeni so postavili 17 novih mobilnih hišic, v prvi vrsti pa so postavili 7 panoramskih mobilni hišic, ki so jih zaradi izrednega pogleda na morje poimenovali kar Bella Vista. Te hišice so večje od preostalih in opremljene z bogatejšo opremo npr. panoramska vrata, pomivalni stroj v kuhinji, velika terasa z ležalniki itd.

Letošnje velika novost v kampu Sirena je tudi brezplačni brezžični internet, ki je na voljo vsem gostom kampa.

Preverite ponudbo na spletni strani kampa Sirena iz Novigrada: www.camping-novigrad.com ali pa jih pokličete na tel. št. njihovega rezervacijskega centra: + 385 (0)52 858 690, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri rezervaciji parcele ali mobilne hišice.