Fotogalerija - obiskali smo kamp Straško na otoku Pag

Datum objave
Kategorija
Statistika

Med letošnjimi destinacijami je tudi otok Pag, kjer smo si konec junija postavili »bazo« v kampu Straško. Objavljamo sveže fotografije iz kampa, še več pa si jih lahko ogledate pri samem opisu kampa.

Kamp Straško je bil presenetljivo poln in stalni gostje so nam povedali, da je letos zasedenost parcel precej večja kot lani. Večinoma so že zasedene oz. rezervirane za prihode v naslednjih dneh. Na neparceliranem delu kampa pa je bilo še dovolj prostora.

K zasedenosti prispeva tudi akcijska ponudba na Avtokampi kamping kartico, ki v terminih do 30.6. in od 1.9. omogoča kampiranje 2 oseb + parcelo z elektriko in psa za enotno ceno 20 €. Ta cena velja tudi na parcelah tik ob morju, v glavni sezoni je pa popust 5% na ceno osebe.

Senca, plaža, animacija

Kamp Straško sodi med najbolje kampe na Hrvaškem in mi ga uvrščamo med top 3 kampe za družine z otroki. V kampu je veliko dogajanja, animacija, igrala, brezplačna uporaba športnih igrišč, trampolinov, bazeni ob plaži in 2 km dolga prodnata in senčnata plaža z mivko v sredini osrednjega zaliva. Imajo tudi notranjo igralnico in mini živalski vrt za najmlajše kampiste.

Kamping parcele v Straškem so ene najbolj senčnih in zelo lepo urejene. Opremljene so z elektriko, vodo in odtokom, urejene pa tako, da je cesta ob morju lahko zaprta za promet. Gornji del kampa, ki je neparceliran, je od mroja oddaljen cca 200 - 300m. Če imate radi mir, potem vam priporočam, da si izberete parcele na bivšem FKK delu na levi strani kampa.

V osrednjem delu kampa se namreč vsak dan nekaj dogaja v sklopu animacije, tam je tudi restavracija, lokali, igrišča in posledično večja gneča na plaži.

Odločite se lahko tudi za najem mobilne hišice in opazili smo, da ima veliko hišic odlično senco in so postavljene v bližini morja. Lani odprto naselje mobilnih hišic Adria je urejeno na bolj sončnem delu, vendar so ob hišicah urejeni manjši bazeni.

Glamping šotori so postavljeni v gornjem delu kampa (levo od recepcije) in nudijo udobje za 2, 4 ali 6 oseb. Šotori so klimatizirani in opremljeni s kopalnico, kuhinjo in spalnicami.

Sanitarije so bile pred leti prenovljene, lani so modernizirali še en objekt. Na voljo so tudi otroške sanitarije in družinske kopalnice, pralnice perila in previjalnice.

Za čolne imajo klančino za spuščanje v morje in priveze, lastniki kužkov pa so veseli pasje plaže in tušev za pse.

Če iščete kamp z veliko sence in dogajanja, potem morate priti v kamp Straško na otok Pag - www.campingstrasko.com