Fotogalerija z družinskega vikenda v kampu Šobec

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šobec vsak prvi vikend v septembru organizira družinsko kampiranje, ko za domače goste pripravi poseben program animacije. Letos je prišlo 80 družin, ki so uživale in izkoristile lepo vreme za kopanje, kolesarjenje in ostale športne aktivnosti.

Kamp Šobec že vrsto let sodi med najboljše kampe v Sloveniji. Gostje zelo pohvalijo urejenost, predvsem pa prostornost kampa, ki omogoča, da si vsak najde svoj miren kotiček. Najbolj priljubljene so seveda parcele ob bajerju in reki Savi, nič slabše pa ni urejen osrednji del kampa, ki je večinoma neparceliran, so pa zato vsa igrišča zelo blizu.

Družinski kamping vikend v kampu Šobec je postal že tradicionalna prireditev, saj je letos potekal četrtič. Prvi kampisti so prišli že kmalu po 14. uri, po namestitvi na parcelah pa je sledilo kopanje v bajerju, ki je bilo letos presenetljivo toplo. Ta vikend je bil še odprt aquapark z napihljivimi igrali, starši pa so uživali v popoldanski kavici na terasi lokala.

Sledil je obisk čarodeja Tonija, ki je poskrbel za obilico smeha, nekateri otroci pa so dobili tudi dobili darilce. Zvečer so v kampu zakurili ogenj in pripravili testo za peko kruha na palicah, nekateri so dodatno prinesli še hrenovke, koruzo in penice. Dan smo zaključili ob odličnem koncertu na terasi lokala.

Sobota je bila namenjena športnim aktivnostim, ko starši smo poizkušali biti boljši od otrok v mini golfu. Ob brezplačni uporabi vseh športnih igrišč v kampu, pa je bila dodatna ugodnost tudi popust na aktivnosti na Straži pri Bledu.

Vrhunec vikenda je bil obisk gasilcev iz PGD Brezje na Gorenjskem, ki so na košarkarskem igrišču pripravili pena party. Če so v prvih minutah nekateri otroci še malce oklevali, pa so bili ne koncu vsi v peni, še celo nekateri starši se niso mogli upreti tušu iz gasilskih cevi.

Ljubitelji kač, pajkov in kuščarjev so tudi prišli na svoj račun, saj so iz lokalnega društva na ogled pripeljali svoje hišne ljubljenčke. Športni navdušenci so si ogledali tekmo slovenskih odbojkarjev na svetovnem prvenstvu, kasneje pa še glasno navijali za košarkarje na evropskem prvenstvu v Nemčiji.

Čeprav je bil sprva za nedeljo napovedan dež, smo se prebudili v lepo jutro, dopoldne pa izkoristili za uro in pol dolg družinski pohod ob reki Savi. Nekateri pa so dan izkoristili za ogled Bleda in kolesarjenje okoli tamkajšnjega jezera.

V kampu so vsem gostom družinskega vikenda omogočili brezplačno pozno odjavo, popoldanske poletne temperature pa so poskrbele še za zadnje kopanje in uživanje na plaži.

Hvala ekipi kampa Šobec za odlično organiziran vikend in zagotovo se zopet vidimo prvi vikend v septembru 2023.