Foto in video iz kampa Aminess Park Mareda in Sirena v Novigradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kampa Aminess Park Mareda in Aminess Sirena v Novigradu in preverili vse novosti. Oglejte si fotogalerijo in video posnetkov kampov, ki z našo kamping kartico nudita ugodnejše kampiranje.

Ogledali smo si novosti v kampih Aminess Park Mareda in Aminess Sirena v Novigradu. Pod novico si lahko ogledate fotografije z našega obiska in tudi nova video posnetka obeh kampov.
kamp Aminess Park Mareda - avtokampi.si
Gre za dva odlična hrvaška kampa, ki poleg kampiranja na parcelah omogočata tudi najem mobilnih hišic. Kot eni prvih so gostom pred leti ponudili modernejši tip mobilnih hišk, ob kateri so zgradili tudi bazene in otroška igrišča. Preseneča, da sta bila oba kampa že sredi junija skorajda polno zasedena, za goste pa v določenih dneh pripravijo tudi ribiške piknike in jim ponudijo sveže pečene sardele in odlično olivno olje.

Kampa Aminess Park Mareda in Aminess Sirena omogočata popust na Avtokampi.si kamping kartice in sicer 10% popust na ceno osebe v vseh terminih, razen v terminu 8.7. - 26.8., ko je popust 5% na ceno osebe. Kartico brezplačno naročite tukaj

Kamp Aminess Park Mareda - družinska oaza ob morju
Kamp Aminess Park Mareda je letos dbil 90 novih kamping parcel, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Postavljene so v senčnih terasah v levem delu kampa in so od osrednje plaže oddaljene od 50 do 200 metrov. Tako ima kamp po novem 480 urejenih parcel, kamp Aminess Park Mareda - avtokampi.sigornji del kampa pa je še neparceliran in večinoma že zaseden s pavšalnimi gosti. Za goste za avtodomi so letos uredili novo oskrbovalno postajo, ki je precej lažje dostopna kot stara in je na samem izhodu iz kampa.

V kampu omogočajo najem več različnih tipov mobilnih hišic, ki so postavljene znotraj dveh tematskih naselji. Lani so uredili Mirami mobilne hišice, kjer je gostom ob bazenih in igriščih na voljo tudi tematska in letom otrok prilagojena otroška animacija. Letos so postavili dodatne hišice ter zgradili še manjši otroški bazen s tobogani. Na drugi strani kampa kamp Aminess Park Mareda - avtokampi.sinavdušujejo mobilne hiške v barvah in v istrskem kamnitem stilu, kjer je gostom na voljo bazen, otroško igrišče, istrski vrt in park. Če želite več sence, potem vam priporočamo izbiro hišice v tem delu kampa.

Letos so v kampu Aminess Park Mareda prenovili tudi osrednjo plažo, kjer so uredili majhne prodnate zalivčke, veliko teraso za sončenje z ležalniki in senčniki. Na sami plaži je urejen tudi bazen z morsko vodo. Nov in precej lepši je tudi vhod v kamp, kjer je gostom sedaj pred recepcijo na voljo veliko parkirišče prilagojeno gostom z avtodomi in prikolicami. V kampu imajo tudi restavracijo in lokal na plaži, pekarno in trgovino.

Kamp Aminess Park Mareda priporočamo predvsem družinam z otroki, ki se radi igrajo na igriščih in uživajo v animaciji. Vsak dan imajo tudi aerobiko na plaži, nudijo pa tudi igrišča za tenis in odbojko, najem koles, SUP desk in skuterjev na vodi. Lokacija kampa nudi veliko kolesarskih poti po notranjosti Istre in možnost družinskega kolesarjenja do samega Novigrada.

Kamp Aminess Sirena - za ljubitelje sence
kamp Aminess Sirena - avtokampi.siKamp Aminess Sirena je malo manjši kamp, ki bi ga lahko razdelili na tri dele. Izbirate lahko med terasastimi kamping parcelami v odlični senci borovih dreves ali na povsem sončnem delu in za najem mobilnih hišic z bazeni.

Kamp je letos dobil nove parcele, tako da je sedaj skorajda v celoti parceliran. Skupno je v kampu 486 urejenih parcel, ki so večinoma peščene, opremljene z elektriko, določene pa tudi z vodo in odtokom. Gornji del parcel je namenjen pavšalistom, nekaj neparceliranih prostorov za šotoriste pa je na voljo na prostoru za recepcijo.
kamp Aminess Sirena - avtokampi.si
Mobilne hišice v kampu Aminess Sirena so postavljene na skrajni levi del, kjer so urejene v nekakšen park z bazeni. Po več hišic si deli manjše bazene, v prvi vrsti pa so postavljene prestižne mobilne hišice s prekrasnim pogledom na morje. Za razliko do nekaterih kampov so tukaj mobilne hiške lepo razporejene in nudijo veliko prostora tudi pred samo teraso.

Plaža v kampu je raznolika - osrednji del je skalnat z betoniranimi vstopi v morje, lani na novo urejena plaža na koncu kampa je prodnata, prav tako tudi nekaj zalivov na desni strani. kamp Aminess Sirena - avtokampi.siGostom kampa in bližnjih dveh hotelov je na sami plaži na voljo tudi bazen z morsko vodo. Na plaži deluje športni center z odličnimi igrišči za tenis ter odbojko, omogoča najem koles in različne vodne športe. Na plaži je tudi restavracija in lokal, dve otroški igrišči ter animacijski center.

Kamp Aminess Sirena bi priporočili tistim, ki si želijo kampirati v senci in mirnem kampu, ob tem pa si želijo tudi bližino mesta. Od kampa do centra Novigrada je le 15 minut hoje ob morju, pot pa je primerna tudi za kolesarjenje in rolanje.


Več o kampih v Novigradu ter rezervacije parcel in mobilnih hišic lahko uredite na spletni strani:
www.aminess-campsites.com