Uživaj v novem Forest glamping resortu ob Blaguškem jezeru

Datum objave
Kategorija
Statistika

Glamping počitnice so v zadnjih letih resnično priljubljene in Blaguško jezero je najnovejša lokacija, kjer boste lahko uživali v dvoje. Pod novico objavljamo imeni dveh srečnih nagrajencev iz naše facebook nagradne igre.

Številni Slovenci ne vedo, da se Blaguško jezero skriva v neposredni bližini kraja Sveti Jurij ob Ščavnici v osrčju Slovenskih goric. Tam so pod blagovno znamko Charming Slovenija letos spomladi uredili Forest glamping resort Blaguš.

​Lokacija privablja goste, ki želijo počitnice preživeti v mirnem naravnem okolju in si želijo nekoliko drugačne namestitve od klasične hotelske sobe.

Se želite prebuditi odeti v naravo

Na nabrežju jezera so postavili 16 lesenih glamping hišic za dve osebi, ki goste navdušijo z velikim panoramskim steklom in udobno zakonsko posteljo. Odlično za vse, ki se želijo že iz postelje uživati v pogledu na prekrasno naravo in jezero.

Vsaka glamping hišica ima tudi privatno teraso za sproščanje in uživanje v romantičnih večerih.

V sklopu Forest glamping resorta Blaguš je na voljo tudi 33 manjših lesenih hišic dvokapnic opremljenih z zakonsko posteljo, za goste, ki so nekoliko bolj avanturističnega duha in ki cenijo koncept »nazaj k naravi« - le postelja, zvezde in dobra družba.

V sklopu naselja je lepo urejen lokal, kjer boste dan pričeli z odlično kavico, večer pa zaključili ob kozarcu odličnega vina.

Čez dan lahko uživate na pomolu ali v viseči mreži in preberete kakšno dobro knjigo iz njihove gozdne knjižnice.

Poleti se v jezeru lahko kopate, uživate na SUP deski ali pa se odpravite na urejen gozdni fitnes in kolesarski izlet po okolici.

Podelili smo dve lepi nagradi

V nagradni igri na naši facebook strani smo podelili 2 x nočitev za 2 osebi v glamping hiški dvokapnici. Nagrado prejmeta:

> Meta Pori

> Sabina Anžiček

Čestitamo! Nagrajenki prosimo, da se nam javita na mail info@avtokampi.si

Preverite ponudbo bivanja v glamping hiškah. Najem lahko plačate tudi s turističnimi boni >> Forest glamping resort Blaguš