Družinsko kampiranje v termalnih kampih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prvomajske šolske počitnice so priložnost, da obiščete severovzhodni del Slovenije in vsaj nekaj dni uživate v tamkajšnjih termalnih kampih. Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja!

Kampiranje v termah je priljubljeno pri družinah, saj otroci lahko uživajo v bazenih in vodnih norčijah, pripravili pa bodo tudi počitniško animacijo. Super bo, ker bodo odprti tudi že zunanji bazeni, tako da bo na voljo še več zabave.

Severovzhodni del Slovenije je marsikomu še nepoznan in prav je, da ga obiščete in si ogledate tamkajšnje znamenitosti npr. Bukovniško jezero, doživljajski park Vulkanija, Tropski vrt z orhidejami v Dobrovniku, razgledni stolp Vinarium nad Lendavo, mlin na reki Muri… Ne pozabite pa s seboj vzeti koles, saj so tamkajšnje ravnice idealne za kolesarske izlete.

Akcija družinskega kampiranja v termah

Kamp Terme 3000 - Moravske Toplice je urejen tik ob zunanjih bazenih in je odprt čez celo leto. Omogoča kopanje v prenovljenih notranjih bazenih, 27. aprila pa planirajo odprtje tudi vseh zunanjih bazenov in toboganov. Ob doplačilu je na voljo je tudi wellness center Thermalium s savnami in masažami. Pripravili so kamping paket, ki velja v terminu 12.4. – 5.5. in 30.5. – 7.9.

-19,50 € na osebo – kampiranje + kopanje + 1 otrok do 12. leta biva brezplačno (v spremstvu 2 odraslih oseb). Otroci do 6. leta gratis, otrok od 6. do 15. leta 30% popust. Doplačilo elektrika in takse.

Omogočajo tudi all inclusive kamping paket s polpenzionom v hotelu – cena v terminu 31.3. - 26.10. je 30,50 €, v ostalih terminih 27,50 €

V Termah 3000 lahko prespite tudi v moderno urejenih hišicah Prekmurska vas Ajda, ki so pokrite s slamnato streho. Nudijo depandanse za 3+1 osebo in apartmaje za 4+1 osebo, gostom pa so na voljo tudi bazeni in savne hotela Ajda.

Kamp v Termah Banovci je znan po odlični otroški animaciji, je pa tudi eden redkih termalnih kampov, ki ima ločen del namenjen naturistom. Kamping parcele so urejene tik ob zunanjih bazenih. Ti so že odprti, predvidoma 27. aprila pa bodo odprli tudi tobogane. Pripravili so družinski kamping paket, ki velja v terminu 26.4. – 5.5.

- kampiranje 2 odraslih oseb + 3 otroci do 12. leta starosti, cena za 3 nočitve na parceli z elektriko, neomejenim kopanjem in animacijo je 129 €, za 5 nočitev 195 € in za 7 nočitev 252 €.

Kamp Terme Ptuj leži v neposredni bližini Ptuja. V sklopu Termalnega parka z notranjimi bazeni so na voljo tudi savne, zunanje bazene in tobogane pa bodo odprli 20. maja. Akcijska ponudba, ki velja v terminih 12.4. – 5.5. in 30.5. – 7.9.:

-   19,50 € na osebo – kampiranje + kopanje + 1 otrok do 12. leta biva brezplačno (v spremstvu 2 odraslih oseb). Otroci do 6. leta gratis, otrok od 6. do 15. leta 30% popust. Doplačilo elektrika in takse.

Omogočajo tudi all inclusive kamping paket s polpenzionom v hotelu – cena od 27 do 30 €.

V Termah Ptuj lahko tudi najamete mobilno hišico za 4 osebe – cena od 94 €. Za nekoliko drugačne počitnice pa lahko prespite tudi v glamping vinskem sodu – cena za dve osebi z zajtrkom 66 €.

Kamp Terme Lendava je zelo priljubljen, saj nudi najbolj ugodno ceno kampiranja in kopanja. Eden od zunanjih bazenov in del kampa je v zimskem času namenjen tudi naturističnemu kampiranju in kopanju brez kopalk. Predvidoma 27. aprila bodo odprli tudi zunanji olimpijski bazen.

V terminu prvomajski počitnic lahko izkoristite 10% popust na kampiranje s kopanjem (min. 2 nočitvi), ki ga nudijo na našo Avtokampi kamping kartico.

Posebno akcijsko ceno bodo imeli v poletnih mesecih v terminu 20.6. – 7.9.
-    14,50 € na osebo – kampiranje + kopanje + 1 otrok do 12. leta biva brezplačno (v spremstvu 2 odraslih oseb). Otroci do 6. leta gratis, otrok od 6. do 15. leta 30% popust. Doplačilo elektrika in takse.

Ugoden pa je All inclucive paket, ki velja čez celo leto in katerega cena je 25,50 € na osebo.

Več informacij o kampiranju v termalnih kmapih dobite na - www.sava-camping.com