Družinski kamp Lanterna vabi z novimi parcelami in mobilnimi hišicami

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Lanterna pri Poreču so pripravili kar nekaj novosti za novo kamping sezono. K novo urejenim parcelam ob morju so dodali še prestižne mobilne hišice.

Kamp Lanterna*** pri Poreču sodi v skupino najboljših evropskih kampov, kar dokazujejo tudi številne prejete nagrade. Tako so v Lanterni že drugo leto zapovrstjo prejeli naziv ADAC Superplatz, kamp Lanterna Porečletos pa je bil kamp prvič uvrščen tudi v kategorijo najboljših kampov v Evropi - Leading Campings of Europe, v katero sodi le 34 res najboljših kampov.

Kamp Lanterna*** leži ob 3 km dolgi obali z lepo urejenimi plažami. Ponudba kampa je v prvi vrsti namenjena družinam. V otroškem animacijskem Maro in Teens Clubu vsak dan potekajo kreativni programi za različne starostne skupine in zabavni program, kot npr. čarovniške predstave, karnevali in mini kino. Imajo pa tudi številne športne aktivnosti, od tenisa in nogometa do organiziranih kolesarskih tur.

Za osvežitev poskrbi tudi velik bazenski kompleks s posebnim bazenom za otroke s toboganom in vodnimi igrali. V večernih urah se lahko zabavate ob živi glasbi ter večernem programu prilagojenem tako otrokom kot tudi odraslim. kamp Lanterna Poreč

Za kamping sezono 2012 so obnovili dva sanitarna objekta,  uredili nove parcele Luxury mare, ki ležijo na najbolj ekskluzivnih mestih ob morju in so opremljene z lastnim žarom in senčnikom, prenovili so vhod v kamp, uredili plažo in po celotnem kampu posadili nove rastline.

Najem mobilnih hišic v Lanterni
Gostje kampa Lanterna lahko izbirajo med namestitvijo na lepo urejenih kamping parcelah ali pa v prostornih in popolnoma opremljenih klimatiziranih mobilnih hiškah, ki s pokritimi terasami ponujajo idilične poglede na mediteransko zelenje.

Lahko izbirate med  štirimi tipi mobilnih hišk - Istria Premium, Istria Prestige,  Istria Adria in Adria, tako da bo vsak našel popolno namestitev zase.

Najprestižnejše mobilne hišice Istria Premium in Prestige so postavljene v posebej urejeni Istrski vasi, v neposredni bližini otroškega bazena, igrišča in prostora, kjer poteka animacijski program za otroke, zato so odlična izbira za vse družine z otroki. Mobilne hišice Istria Prestige so urejene v istrskem slogu in postavljene na nekoliko večjih parcelah. Vse hišice tega tipa imajo po dve kopalnici, dve spalnici in dnevni prostor z zunanjo teraso.

Mobilne hiške Istra Premium imajo zelo prostorno teraso, lastni vrt in opremo visoke kakovosti. Vsaka hišica sprejme do 6 oseb in je opremljena s spalnico, otroško sobo, dnevnim prostorom s kuhinjo in kopalnico. Mobilna hišica Istria Premium je dodatno opremljena tudi s satelitsko televizijo, brezplačnim dostopom do interneta, mikrovalovno pečico, kuhalnikom za vodo in kavnim avtomatom. Na terasi pa vse goste čakajo leseni ležalniki.

Več informacij o ponudbi kampa Lanterna*** boste dobili na odlično urejeni in tudi v slovenščino prevedeni spletni strani www.camping-adriatic.com, kjer lahko opravite tudi rezervacije parcel in mobilnih hišic.