Družinske kamping počitnice v Termah Banovci

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Sončni gaj v Termah Banovci omogočajo "all inclusive" kamping počitnice, lahko pa kampirate tudi v najetem družinskem šotoru?

Ste vedeli, da lahko kampu Sončni gaj , ki deluje v sklopu Term Banovci, kampirate v najetem in popolnoma opremljenem šotoru za 4 osebe, v katerem lahko s celo družino preživite lepe počitnice? kamp Sončni gaj Terme BanovciHkrati seveda tudi uživate v kopanju v njihovih termah in bogati animaciji. Ob koncu počitnic boste sigurno navdušeni, ko boste odkrili ta majhen, a čaroben kotiček Slovenije.

V Termah Banovci imajo na voljo kar 2.000 m2 vodnih površin z zdravilno, termo-mineralno vodo, ki je bogata s fluorom. Pohvalijo se lahko z velikim plavalnim bazenom, bazenom za otroke ter manjšimi termalnimi bazeni. Otroci lahko uživajo na dveh velikih toboganih.

Doživite "all inclusive" kamping počitnice
Kamp Sončni gaj s klasičnim in ločenim naturističnim delom, ima urejenih 210 kamping parcel. Večji del kampa leži v senci in nudi številne možnosti za prijetne počitnice v sožitju z naravo.

Gostje kampa imajo v ceno kampiranja vključeno kopanje, imajo pa možnost koriščenja wellness storitev, gostinske ponudbe, animacije in drugih storitev v okviru Term Banovci.

Nudistični del kampa je prvi in še vedno edini evropski naturistični kamp s termalno vodo. V tem delu kampu je urejenih 50 parcel, v ponudbi pa imajo novi wellness bazen s termalno vodo (36°C) z whirlpoolom, podvodnimi masažami in slapom, Kneipp bazen (20°C) za osvežitev in panonsko hišo z barom. kamp Sončni gaj Terme Banovci

V kampu so pripravili "all inclusive" paket, ki vključuje parcelo za avtodom, prikolico ali šotor, elektriko na parceli, kopalno karto in bivanje s polpenzionom (zajtrk in večerja) v njihovi restavraciji. Cena takega paketa je 26 eur na osebo na noč, otroci do 6. leta bivajo brezplačno, od 6. do 10. leta imajo 50% popusta, od 10. do 15. leta pa 30%.

Družinske počitnice v najetem šotoru

V ponudbi pa imajo tudi možnost najema že postavljenih družinskih šotorov, ki so opremljeni z lesenim podestom, dvema spalnicama (postelja in posteljnina), kamping stoli in mizo. Tako za nepozabne družinske kamping počitnice ne potrebujte svoje kamping opreme, v posebnem paketu pa vam  nudijo tudi najema šotora s polpenzionom.

Več informacij o ponudbi kampa Sončni gaj dobite na spletni strani - www.terme-banovci.si

Vrhunska animacija za otroke in odraslekamp Sončni gaj Terme Banovci
Otroci bodo ob prihodu v terme prejeli poseben gusarski paket in lahko vsak dan nadvse uživali v dogodivščinah banovskega gusarja Edija in njegovih prijateljev - Banovički, nagajivih gusarjev, termalni deklici, čarovnicah in še marsikom.

Otroci bodo spoznavali tudi stare ljudske običaje Prlekije, pripravili veliko gusarsko hrenovko in ob večerih opazovali skrivnosti nočnega neba.

Odrasli bodo uživali v jutranjem pozdravu soncu, dopoldanski vodni telovadbi in zvečer lovili zvezdne utrinke. Ob koncu tedna boste lahko uživali v romantičnem nočnem kopanju, čez dan pa se bodo pomerili v kuhanju najboljšega bograča.

Več informacij o ponudbi Term Banovci in kampa Sončni gaj dobite na njihovi spletni strani www.terme-banovci.si,  lahko pa jih pokličete tudi  v rezervacijski center na tel. št. 02 51 31 440 oz. pošljete e-mail na terme@terme-banovci.si.