Družine z otroki na počitnice v kampe Maistra v Rovinj in Vrsar

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampi Polari, Veštar in Valdaliso v Rovinju ter kamp Valkanela v Vrsarju so otrokom prijazni kampi. V navedenih kampih ponujajo popuste za otroke, posebno ponudbo hrane in pijače, številne programe animacije ter raznovrstne športne aktivnosti. Maistra je za to sezono pripravila posebne 7 dnevne pakete - parcelo za štiri osebe lahko rezervirate že za 16 evrov na dan.

Kampi Polari, Veštar in Valdaliso v Rovinju ter kamp Valkanela v Vrsarju so otrokom prijazni kampi - www.campingrovinjvrsar.com.

V navedenih kampih, ki so prilagojeni potrebam družin z otroki, ponujajo popuste za otroke, posebno ponudbo hrane in pijače, številne programe animacije ter raznovrstne športne aktivnosti – vse kar je potrebno za lepe družinske kamping počitnice. Maistra

Restavracije ponujajo raznovrstne jedilnike za otroke in stimulativne jedilnike za celotno družino. Za najmlajše goste v jutranjih urah, popoldanskem času in večernih urah, pripravljajo nepozabne trenutke z zabavnimi programi kot so: mini-disco, lutkovne predstave, zabave s čarovnikom in še marsikaj. Številne športne aktivnosti, ob sodelovanju ekipe animatorjev, bodo omogočile otrokom aktivne počitnice, ki vključujejo vrsto športnih aktivnosti na prostem: odbojko, košarko, namizni tenis, badminton... V ustvarjalnih otroških delavnicah se bodo najmlajši učili slikati, modelirati, plesati in izdelovati najrazličnejše predmete iz naravnih materialov. Otroci imajo možnost občutiti klic narave in spoznati prave avanture v aktivnostih, kot so: iskanje skritega zaklada, obdelava vrta in marsikaj drugega.

V vseh kampih, vključno s kampom Porto Sole v Vrsarju, so otroške aktivnosti organizirane v mini clubu za otroke od starosti 4 do 11 let, v kampih Amarin in Valkanela pa je organiziran tudi klub za najstnike starosti od 12 do 18 let.

Za celotno družino bodo pripravili turnirje za starše in otroke, pa tudi možnost organiziranih kolesarskih izletov in pešpoti, ki so prilagojeni družinam z otroki. Želja je, da bi bile vaše družinske počitnice čas, ki se ga bodo z veseljem spominjali vsi vaši družinski člani.

Za vse tiste, ki želijo svoje počitnice z družino preživeti v Rovinju ali Vrsarju, je Maistra za to sezono pripravila posebne 7 dnevne pakete. Tako lahko parcelo za štiri osebe rezervirate že za 16 evrov na dan. Paket vključuje poleg namestitve tudi uporabo številnih športnih vsebin in animacijo v kampu, uporabo interneta ter 10% popust na hrano in pijačo v restavracijah. Rezervacije namestitev so možne preko sletnega rezervacijskega sistema na www.campingrovinjvrsar.com ali preko e-maila info@maistra.hr.