Doživite vroče poletje 2011 v Valamarjevih kampih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Še vedno niste na morju? Sedaj je pa res že skrajni čas, da si tudi vi izberete svoj kamp za letošnji dopust. Valamar vam omogoča kampiranje kar v 9 kampih v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji

Še vedno niste na morju? Sedaj je pa res že skrajni čas, da si tudi vi izberete svoj kamp za letošnji dopust. Družba Valamar, ki je ustvarila znamko Camping on the Adriatic je tako po kapaciteti in tudi kvaliteti vodilna kamping družba na Hrvaškem.slika.asp?slika=3425

Valamar združuje 9 kampov v Istri, Kvarnerju in južni Dalmaciji
Bi želeli obiskati Istro, ki jo letos turistom priporoča tudi najbolj znani svetovni turistični vodič Lonely Planet? Na voljo vam je kar šest Valamarjevih kampov: družinski kamp Lanterna in naturistični kamp Solaris v bližini Poreča, kamp Orsera, ki leži tik pod Vrsarjem, naturistični kamp Istra v Funtani, kamp Puntižela pri Puli in v bližini Labina še kamp Marina, ki je poznan po odličnem potapljaškem centru.

slika.asp?slika=278Na otoku Krku lahko obiščete kamp Ježevac in naturistični kamp Politin, ki sta moderno opremljena in zaradi lokacije v neposredni bližini mesta Krk omogočata večerne sprehode in oglede številnih prireditev v samem mestu.

Za ogled Dubrovnika pa lahko kampirate kar v kampu Solitudo, ki je edini kamp v neposredni bližini mesta in leži na polotoku Babin kuk.

Novost zadnjih let pa so tudi popolnoma opremljene mobilne hišice, ki jih lahko najamete v njihovih kampih. Le te omogočajo udobno bivanje v naravnem okolju in neposredni bližini morja.

Valamar poskrbi za aktiven dopust v njihovih kampih
Valamar v svojih kampih omogoča številne aktivnosti od vsakodnevne animacije do športnih aktivnosti ter številnih ostalih prireditev, otroci pa se čez cel dan zabavajo v družbi izkušenih animatorjev. V juliju in avgustu v vsakem kampu pripravijo dan kampa, ko se gostje pomerijo v športnih igrah, zvečer pa zabavajo ob hrani, pijači in živi glasbi.slika.asp?slika=309

V kampu Solaris vsako leto na prvo soboto v avgustu pripravijo poletni karneval, ko po kampu zavladajo prave pustne maske. Če pa tudi na dopustu ne morete brez interneta, vam v vseh kampih omogočajo brezplačno brezžično povezavo, ki vam bo omogočala vsakodnevno pregledovanje elektronske pošte ali pa pošiljanje slik z dopusta na vaš facebook profil.

Še danes rezervirajte parcelo ali mobilno hišico
Doživite nepozabne počitnice v enem od Valamarjevih kampov ob hrvaški obali. Na spletni strani www.camping-adriatic.com lahko preverite proste parcele in mobilne hišice ter rezervirate vaš dopust. Lahko pa jih tudi pokličete v Valamar kamping rezervacijski center na telefonsko številko: +385 52 465 010 in si zagotovite nepozaben dopust ob morju.