Dopust v kamniti hišici ob Vranskem jezeru? Zakaj pa ne...

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ste ljubitelj ekološkega dopusta in ste ob tem še ribič ali pa strasten kolesar? Vas zanima dopust v kamniti hišici tik ob obali Vranskega jezera?

Vas moti gneča v kampih in si želite letošnji dopust preživite nekoliko bolj robinzonsko? Za vas imamo eko hiško, tik ob obali Vranskega jezera, v osrčju nekdaj največjega nasada oljk v bivši Jugoslaviji. kamnita hišica Vransko jezero

Kamnita letna hišica je postavljena na 1000 m2 veliki parceli in obdana s številnimi suhozidi oz. kamnitimi škarpami. Hišica je zelo dobro dostopna, saj je od glavne jadranske magistrale oddaljena le 500 metrov, od prvega večjega naselja kraja Pirovac pa samo 3 kilometre. Od morja in lepih plaž pa je oddaljena samo 800 metrov.

Letna hišica je popolnoma prenovljena in leži na parceli kjer je obnovljen nasad oljk. Hišica ima elektriko in vodo, znotraj je dnevni prostor z mini kuhinjo, kavčem, televizijo in radijskim sprejemnikom, zunaj pa je urejena letna kuhinja, žar, ležalniki, tuš in lepo urejen vrt.

V hišici lahko prespita dve osebi, v primeru večjega števila oseb, pa se lahko zunaj na parceli postavijo tudi šotori. Celotno območje je idealno za ljubitelje ribolova, saj jim Vransko jezero nudi številne možnosti od lovljenje krapov, ščuk in somov. Prav  tako bodo ljubitelji kolesarjenja bodo sigurno uživali na številnih urejenih kolesarskih poteh okoli jezera, enako tudi sprehajalci.

Ker leži hišica na popolnoma samotnem delu, boste lahko večere preživeli v popolni tišini, brez javne razsvetljave v bližini boste nedvomno uživali v pogledu na zvezdnato nebo. Poklonite si dopust v neokrnjeni naravi saj hišico lahko najamete že samo za teden dni. Lahko pa se z lastnikom dogovorite tudi za daljši najem npr. mesec ali kar celoletni pavšal.

Če vas tak robinzonsko ekološki dopust zanima, se za več informacij o cenah najema obrnite direktno na lastnika hišice:

g. Ante Magazin
22244 Betina (O.Murter)
+385 (0)98 605 277
ante.magazin1@si.t-com.hr