Posezonska razprodaja pri Freedom centru in hišni sejem avtodomov Rimor

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Freedom centru so pripravili posezonsko razprodajo šotorskih in počitniških prikolic, Rimor pa ima hišni sejem avtodomov.


Freedom center - 10. do 19. september

Obiščite Freedom center (Mariborska 200/a, Celje - tik ob izvozu avtoceste izvoz Celje center), kjer imajo do 19. septembra posezonsko razprodajo šotorskih prikolic, počitniških prikolic in kamping opreme. Odprti so vsak dan, tudi v soboto in nedeljo, med 8.30 in 18. uro.

Ogledate si in po akcijskih cenah kupite vse razstavne nove, testne in rabljene modele šotorskih prikolic Camp-let ter Comanche in tudi počitniške prikolice Hobby.

Pripravili so tudi akcijske cene za vso kamping opremo na zalogi, v primeru kamping pohištva Crespo, pa akcije cene veljajo tudi za opremo, ki ni na zalogi.

Obiščite tudi njihovo facebook stran in sodelujte v nagradnem žrebanju za vikend najem šotorske prikolice -

V mesecu oktobru bodo pripravili hišni sejem, ko pa bodo na ogled že najnovejši modeli šotorskih prikolic za sezono 2020.

Avtodomi Rimor - hišni sejem do vključno 15.9.

Če kupujete avtodom, potem se oglasite pri podjetju Rimor (Bežigrajska cesta 12, Celje), kjer imajo do nedelje, 15.9., vsak dan med 9. in 19. uro, hišni sejem avtodomov italijanske znamke Rimor.

V ponudbi imajo avtodome za 4 – 7 oseb z moderno notranjo opremo, ob tem pa nudijo številne različne tlorise, ki omogočajo npr. zakonsko posteljo, dve ločeni postelji ali celo pograd.

Ogledate si lahko tudi popolnoma prenovljeno serijo avtodomov Rimor - Super Briga za modelno leto 2020, ki je v polintegrirani in alkoven izvedbi. V času hišnega sejma je na ogled kar 21 različnih avtodomov -  6 avtodomov modelnega leta 2020 in 14 rabljenih avtodomov.