Članstvo AMZS in pomoč na cesti - 60% okvar odpravijo že kar na cesti

Datum objave
Kategorija
Statistika

AMZS članom nudi številne ugodnosti od pomoči v primeru okvare ali prometne nesreče do številnih popustov pri servisiranju vozila in tudi v kampih

Ob naših obiskih kampov naredimo kar lepo število kilometrov z različnimi vozili. Pogosto ob cesti vidimo vozilo v okvari ali pa parkirano počitniško prikolico, ki največkrat obstane zaradi težav z ležaji ali zavorami, ob vozilu pa turiste, ki čakajo na pomoč mehanika. Iz prakse vemo, da so take storitve v tujih državah in v primeru nujnih popravil lahko zelo drage. Zato vsem, ki se odpravljate na počitnice z vozilom, svetujemo, da se na pot ne odpravljate brez urejenega članstva v AMZS. To vam omogoča, da boste v primeru težav z vozilom deležni pomoči tako v Sloveniji kot tudi drugod po Evropi. AMZS je namreč edina organizacija, ki omogoča tudi kakovostno pomoč v tujini saj sodeluje z vsemi evropskimi avtoklubi. AMZSTako lahko v nekaterih hrvaških avtokampih npr. v kampu Straško na Pagu vidite stalno prisotnega mehanika hrvaškega avtokluba HAK. Če ste član AMZS boste v primeru težav z vozilom deležni prav njegove pomoči.

AMZS svojim članom nudi številne ugodnosti. Najpomembnejša je sigurno pomoč v primeru okvare ali prometne nesreče. Omogočajo dva članska paketa, in sicer osnovni za Slovenijo in članstvo Plus, ki je namenjen voznikom, ki se vozijo tudi po tujini. Ker se večina Slovencev vsaj enkrat letno odpelje tudi po nakupih ali na počitnice v tujino, voznikom svetujemo včlanitev v članstvo Plus, ki omogoča prevoz vozila v primeru nesreče ali okvare do vrednosti 1.500 evrov, pomoč na cesti in prevoz vozila s strani tujega avtokluba, prav tako pa poskrbijo za brezplačno nočitev in prevoz oseb do doma.

AMZS omogoča kakovostno servisno storitev tudi v vseh evropskih državah. Tako lahko v primeru manjših okvar zagotovijo tudi popravilo vozila na samem kraju okvare, ki ga opravijo mehanikih iz partnerskih avtoklubov. Po njihovi statistiki od desetih okvar vozil odpravijo kar šest, kar pomeni, da lahko ti vozniki izredno hitro nadaljujejo svojo pot. Tako vleka vozila in dodatno čakanje na uradnem servisu sploh ni potrebno, saj voznik lahko nadaljuje pot kar s popravljenim vozilom.

Članstvo v AMZS je posebno tudi zaradi tega, ker članu kot fizični osebi omogoča vse ugodnosti ne glede na to čigav avto vozi. V primeru pravnih oseb, ko eno vozilo uporablja več zaposlenih, pa se članstvo naredi na samo vozilo. Tako je ob okvari vozila vsak voznik deležen brezplačne pomoči.

Člani AMZS so poleg vleke vozila in pomoči na cesti deležni tudi drugih ugodnosti in popustov pri storitvah. Poleg subvencionirane cene tehničnega pregleda jim za večino tehničnih storitev v njihovih delavnicah pripada 20% popust. Vsi ljubitelji kampiranja pa lahko pri njih kupite tudi CCI kartico – ki omogoča popuste v več kot 1.100 kampih po Evropi.

Več informacij o celotni ponudbi AMZS dobite na njihovi spletni stani www.amzs.si ali pa jih pokličite na telefonsko številko 01 530 52 44, kjer boste prejeli dodatne informacije o ugodnostih članstva v AMZS.

slika.asp?slika=5546