Čistilo Metaflux Citrus učinkovito odstranjuje smolo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kako odstraniti smolo z avtomobila, avtodoma ali šotora? Z uporabo čistila Metaflux Citrus nikoli več ne boste imeli težav z odstranjevanjem drevesne smole z vašega vozila, počitniške prikolice ali šotora!

Kampiranje pod borovci je prijetno, saj drevesa dajejo lepo senco in čez cel dopust uživate v prijetnem vonju. Ob koncu kampiranja pa šok - šotor, avto, prikolica so polni nadležne smole, ki jo je težko odstraniti.
Metaflux Citrus - osstranjevalec smole - avtokampi.si

Smola se lahko odstrani s številnimi "domačimi" metodami od olivnega in navadnega olja do vlažilnih robčkov in WD40, vendar je problem, da vsi ti pripravki na šotorih puščajo madeže.

Ker tudi sami šotorimo, smo v test dobili posebno čistilo Metaflux Citrus, s katerim smo enostavno odstranili smolo z našega šotora. Gre za koncentrat citrusov, ki pripomore tudi k prijetnemu in svežemu vonju čistila.


Metaflux Citrus - osstranjevalec smole - avtokampi.si
Z njim lahko poleg smole odstranjujete tudi katran, ostanke lepil, poliuretansko peno, silikon, olja in maščobe, grafite, ostanke sledi gum na talnih površinah, barvo in sledi pisal.

Metaflux Citrus gel pa ima še eno posebno lastnost. Zaradi svoje kemijske strukture v obliki gela ga lahko nanašamo na vertikalne površine, saj čistilo ne bo odtekalo kot se vam to lahko zgodi pri ostalih podobnih čistilih. Na ta način ostane dlje časa na površini in tako bolj učinkovito deluje na umazanijo in madeže, ki jih želimo odstraniti.

V spodnjem video posnetku si lahko ogledate, kako preprosto je odstranjevanje drevesne smole s šotora in vozila.

Za naročilo čistila Metaflux Citrus za odstranjevanje smole obiščite spletno stran www.metaflux.si - imetniki naše kamping kartice imate s kodo AVTOKAMPI 10% popust.