Charming Slovenia vabi na uživanje v glamping hiške in šotore

Datum objave
Kategorija
Statistika

Blagovna znamka Charming Slovenia pod svoje okrilje združuje dva odlična glamping resorta – Herbal glamping resort Ljubno v Savinjski dolini in Forest glamping resort Blaguš ob Blaguškem jezeru. Uživajte v glamping šotorih ali hiškah in se prepustite čudovitemu naravnem okolju.

V nagradni igri smo podarili lepo nagrado - glamping nočitev za 2 osebi. Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Dobrodošli v Herbal glamping resortu Ljubno, svojem zeliščnem raju!

Herbal glamping resort Ljubno je trajnostno naravnani resort, ki gostom omogoča prenočevanje v velikih glamping šotorih opremljenih z dvema zakonskima posteljama.

Vsak šotor ima tudi svojo kopalnico, zunaj pa ob terasi še jacuzzi in v sklopu resorta tudi naravni bazen, kjer lahko v poletnih mesecih zaplavate in uživate v prijetnem soncu.

Privoščite si kanček razvajanja v njihovem zeliščnem wellnessu, kjer boste uživali v prijetnih zeliščnih vonjavah v savni in na masaži. Priporočajo hišno masažo z rižem in zelenim čajem, kjer boste blagodejnost zelišč občutili na lastni koži.

Ob skrbno skrbno negovanem vrtu pripravljajo tudi zeliščne delavnice, tako da boste lahko odkrivali raznolikost zelišč, spoznali skrivnosti predelave zelišč v končne izdelke, kulturo pitja čaja in izdelovali zeliščna mila, pilinge …

V hišni restavraciji v sklopu glampinga pa bodo spretne roke kuharjev poskrbe za pripravo okusne hrane in lokalnih dobrot z zeliščnimi okusi.


Forest glamping resort Blaguš, počutite se kod doma!

Od lanskega leta Charming Slovenia omogoča uživanje ob Blaguškem jezeru v Prlekiji, kjer so uredili Forest glamping resort Blaguš. Spoznajte nove kraje in uživajte v prekrasnem območju jezera, kjer lahko tudi zaplavate, uživate na SUP deski ali pa v romantičnem čolničku ob sončnem zahodu odveslate na sredino jezera in se prepustite uživanju ob steklenici vrhunskega lokalnega vina.

Na voljo sta dva tipa glamping hišic – luksuzne stekleno-lesene hišice z zakonsko posteljo so prostornejše in so postavljene v neposredni bližini jezera. Za nekaj več avanture pa poskrbijo manjše lesene hišice z zakonsko posteljo, ki s konceptom "nazaj k naravi" poskrbijo za ekološki pridih in uživanje pod tisočerimi zvezdami.

Gostom je na voljo gozdna knjižnica, v kateri si lahko izposodite knjigo s knjižne police skupnega prostora ali preprosto počivate.

Forest glamping resort ob Blaguškem jezeru vključuje tudi gozdno kavarno, kjer postrežejo z odličnimi zajtrki in pijačami lokalnih pridelovalcev, ob večerih pa prijetno zadiši po picah in palačinkah.

V obeh glamping resortih lahko tudi letos turistične bone koristite za glamping nočitev z zajtrkom.

Preverite ponudbo glamping resortov Charming Slovenia in izkoristite turistične bone za najem glamuroznih šotorov in hišic > www.charmingslovenia.com

Nagradna igra - ime srečnega nagrajenca

Nočitev za 2 osebi v stekleno-leseni hišici v Forest glamping resortu Blaguš je osvojila:

Nataša  Cunder, Ljubljana

Čestitamo!