CEWE nudi lepa praznična darila - akcija na fotokoledarje

Datum objave
Kategorija
Statistika
5679 ogledov

Ste letos naredili lepe družinske fotografije, na njih pa že skorajda pozabili? Poskrbite, da vam bodo najlepše fotografije na ogled vsak dan in iz njih uredite fotokoledar, fotoknjigo, fotoalbum ali pa praznično čestitko za starše. CEWE vam nudi enostavno oblikovanje in dodatne popuste pri naročilu. CEWE fotokoledar, darilo ki traja celo leto.

CEWE foto kolesarji - popust za Avtokampi.si

CEWE FOTOKOLEDAR, največ čustev za vaš denar

Imate težavo, kaj podariti staršem za darilo ali kako praznično okrasiti dom? Izberite vaših najlepših 12 fotografij in jih uredite v personaliziran foto koledar, ki vas bo spremljal skozi celo leto.

Stari starši bodo navdušeni ob fotografijah svojih vnukov, lepe fotografije pa bodo v stanovanje prinesle nekaj poletnega sonca in otroškega veselja. Poljubna izbira začetnega meseca.

CEWE in Avtokampi.si imata posebno ponudbo! Člani Avtokampi.si z uporabo kode AC20CEWEKOLEDAR pridobijo 20% popusta pri naročilu katerega koli CEWE fotokoledarja. Koda velja 1 x na uporabnika do konec leta 2022. Popust se lahko koristi na spletni strani www.cewe.si ali na s programom CEWE Fotosvet.

CEWE foto koledar

CEWE FOTOKNJIGA – darilo iz srca

Uredite družinske fotografije z letošnjih počitnic in oblikujte CEWE FOTOKNJIGO ter z njo razveselite najdražje.

Mi smo se odločili, da shranimo spomine s popotovanja z avtodomom po Tenerifih. Vsi družinski člani smo poskrbeli za izbor najlepših fotografij. S pomočjo programa CEWE Fotosvet smo fotografije enostavno uredili, dodali opise in izbrali najlepša ozadja.

Fotoknjigo vi pošljete v izdelavo, potem pa jo pri CEWE lahko kar direktno pošljejo obdarovancu na dom.

AKCIJA - s kodo AVTOKAMPI15 dobite 15% popust na naročila CEWE FOTOKNJIGE do 30.11. 2022 in od 1.1. do 30.11. 2023.

Poskrbite za pravočasno naročilo, da pride lepo foto darilo še pred prazniki na pravi naslov. Lahko si ogledate kratek video, kako izdelajo vašo CEWE FOTOKNJIGO >>.

CEWE fotoknjiga

S CEWE STENSKIM DEKORJEM okrasite vaše stanovanje

CEWE STENSKI DEKOR vam omogoča, da polepšate stanovanje in fotografije natisnete tudi v večjem formatu.

Zamislite si svojo stensko dekoracijo, izberite svoje najljubše in jih pošljite na CEWE, kjer vam jih bodo natisnili in opremili z izbranim okvirjem. Že v nekaj dneh bodo pri vas, da jih boste obesili na steno!⁠

Odločite se lahko za fotoplatno, poster ali fotografijo v okvirju, na lesu, steklu ali penasti podlagi.

AKCIJA - s kodo KAMPDEKOR20 dobite 20% popust na naročila CEWE STENSKI DEKOR do 30.11. 2022 in od 1.1. do 30.11. 2023. CEWE foto koledar

Voščilnice, magneti, skodelice, ovitki za mobitele

Presenetite prijatelje s praznično voščilnico, na kateri je kar fotografija vseh vaših družinskih članov.

Pri CEWE omogočajo tudi izdelavo foto zaščitnih ovitkov za mobitele npr. Samsung, Apple, Xiaomi in Huawei ter različnih daril, npr. skodelic za kavo ali čaj in magnetov, ki potem krasijo vašo kuhinjo.

Datum objave
Kategorija
Statistika
5679 ogledov