CEWE nudi lepa praznična foto darila - akcija na fotokoledarje

Datum objave
Kategorija
Statistika
3956 ogledov

Z uporabo mobitelov vsako leto naredimo veliko lepih fotografij, na katere pa potem hitro pozabimo. CEWE omogoča, da naredite unikatna praznična foto darila in jih podarite svojim najbližjim. Izbirate lahko med fotočestitko, fotokoledarjem, fotoknjigo, fotoalbumom, z lepo fotografijo pa lahko okrasite skodelico ali ovitek za mobitel. Do konca novembra tudi akcija na personalizirane fotokoledarje.

CEWE

Sodelujte v nagradni igri na Facebook strani Avtokampi >> do 2.12. objavite najlepšo počitniško fotografijo - podarjamo 3 CEWE fotokoledarje. Fotografijo za nagradno igro lahko pošljete tudi na mail [email protected]

CEWE koledar - odlično praznično darilo

Imate težavo, kaj podariti staršem za darilo ali kako praznično okrasiti dom? Izberite vaših najlepših 12 fotografij in jih uredite v personaliziran fotokoledar, ki vas bo spremljal skozi celo leto.

Stari starši bodo navdušeni ob fotografijah svojih vnukov, lepe fotografije pa bodo v stanovanje prinesle nekaj poletnega sonca in otroškega veselja. Poljubna izbira začetnega meseca.

Novo - stenski koledarji z leseno obrobo iz hrastovine.

AKCIJA DO KONCA NOVEMBRA -  ob spletnem naročilu CEWE koledarja v vrednosti nad 20 € prejmete 4 € popusta ob vnosu kode CEWEKOLEDAR >>

CEWE foto koledar

CEWE Fotoknjiga – darilo iz srca

Uredite družinske fotografije z letošnjih počitnic in oblikujte Cewe fotoknjigo ter z njo razveselite najdražje.

Mi smo se odločili, da shranimo spomine s popotovanja z avtodomom po Tenerifih. Vsi družinski člani smo poskrbeli za izbor najlepših fotografij. S pomočjo programa CEWE Fotosvet smo fotografije enostavno uredili, dodali opise in izbrali najlepša ozadja.

Fotoknjigo vi pošljete v izdelavo, potem pa jo pri CEWE lahko kar direktno pošljejo obdarovancu na dom.

Poskrbite za pravočasno naročilo, da pride lepo foto darilo še pred prazniki na pravi naslov. Lahko si ogledate kratek video, kako pri CEWE izdelajo vašo fotoknjigo >>.

CEWE fotoknjiga

Fotoalbum – spomin za vse življenje

Se še spomnite fotografije sončnega zahoda, ki ste jo posneli poleti? Veste, da jo imate nekje v galeriji fotografij v mobitelu, vendar jo je težko najti, ko jo želite pogledati?

Poskrbite, da bodo spomini shranjeni in hitro dostopni tudi vsem ostalim družinskim članom. Izberite najlepše fotografije in jih kar s CEWE mobilno aplikacijo pošljete v tisk, da si boste potem lahko uredili album družinskih fotografij.

Voščilnice, magneti, skodelice, ovitki za mobitele

Presenetite prijatelje s praznično voščilnico, na kateri je kar fotografija vseh vaših družinskih članov.

Pri CEWE omogočajo tudi izdelavo foto zaščitnih ovitkov za mobitele npr. Samsung, Apple, Xiaomi in Huawei ter različnih daril, npr. skodelic za kavo ali čaj in magnetov, ki potem krasijo vašo kuhinjo.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3956 ogledov