Akcija črni petek - najem mobilne hišice do 50 % popusta

Datum objave
Kategorija
Statistika

Camping Adriatic by Valamar vključuje kar 15 kampov na Jadranu in v tednu "črnega petka" so pripravili posebno akcijo najema mobilnih hišic za sezono 2021 in brezplačno odpoved rezervacije!

Varne in udobne počitnice v mobilni hišici raste

Mobilne hišice so bile zadnje poletje zelo priljubljene, saj nudijo apartmajsko udobje v naravnem okolju in vso dodatno ponudbo, ki jo nudijo kampi. Vse mobilne hišice so opremljene z lastno kuhinjo in kopalnico ter spalne prostore za 2, 4 ali 6 oseb.

Vse hišice vključujejo tudi prostorne terase, v določenih tipih hišic pa lahko s seboj vzamete tudi hišnega ljubljenčka in tako skupaj uživate na počitnicah ob morju.

V Valamarju so poskrbeli za posebne protokole čiščenja in dezinfekcije mobilnih hišic, tako da je dopust še bolj varen. Vsaka hišica po čiščenju dobi na vrata nalepko "CleanSpace - 100% Privacy", kar je zagotovilo, da bodo gostje vstopili prvi.

Novost je storitev Valfresco Direct, kjer gre za varno dostavo lokalno pridelane hrane ali pa že pripravljenih jedi iz restavracije v kampu kar na teraso hišice.

Najboljše cene mobilnih hišic za sezono 2021

Letošnji Črni petek v Valamarju traja do nedelje, 29.11. do 23:59. Cel teden vam je na voljo, da si poiščete najboljšo ponudbo najema mobilne hišice v kampih v Istri in na otokih Krk ter Rab.

Akcijska ponudba velja za mobilne hišice v kampih:

  • Kamp Lanterna Premium, Poreč – termin 1.4. do 3.10.
  • Kamp Krk Premium, otok Krk – termin 1.4. do 10.10.
  • Kamp Baška,, otok Krk – termin 1.4. do 17.10.
  • Kamp San Marino, otok Rab – termin 1.4. do 1.10.
  • Kamp Padova, otok Rab – termin 1.4. do 3.10.

Vsi kampi imajo ogrevane bazene, ki omogočajo kopanje že spomladi in tudi jeseni, izjema je kamp San Marino, ki pa ima prekrasno peščeno plažo z nizko vodo, kjer zelo uživajo otroci.

Cene mobilnih hišic za prvomajske počitnice

Prvomajske počitnice bodo v letu 2021 potekale od 24. aprila do 2. maja, zato smo preverili, kakšne cene mobilnih hišic za 4 osebe v omejenih kampih:

> Kamp Lantern Premium – že od 32 €
> Kamp Krk Premium – že od 40 €
> Kamp Baška – že od 30 €
> Kamp San Marino – že od 32 €
> Kamp Padova – že od 28 €

Preverite akcijske cene najema mobilne hišice za vaš izbrani termin in ob rezervaciji vpišite kodo BLACK2020 in si zagotovite dodaten popust, ceno pa lahko še dodatno znižate z vključitvijo v Valamar Plus Club.

Fleksibilni pogoji rezervacije – ob ugodnih cenah so pripravili tudi prilagodljive pogoje rezervacij. Nudijo brezplačno odpoved do 14 dni pred prihodom oz. v primeru vnaprejšnjega plačila, ki omogoča najbolj ugodno ceno, da lahko do 4 dni pred prihodom spremenite termin bivanja (cena je potem odvisna od obdobja).

Več o vseh akcijskih ponudbah v Camping Adriatic by Valamar >>