Cenejši najem mobilne hišice v kampih Valkanela, Porto Sole, Polari in Veštar

Datum objave
Kategorija
Statistika

Maistra v svojih kampih v Vrsarju in Rovinju omogoča tudi najem mobilnih hišic. Za rezervacije mobilnih hišk do 15. februarja 2019 nudijo dodaten 10% popust.

Mobilne hišice nudijo veliko udobja in so kot nekakšni apartmaji znotraj kampov. Gostje se za počitnice v hišicah odločijo, ker so tako še vedno v naravnem okolju, kampi pa nudijo bogato dodatno ponudbo animacije, igrišč, bazenov, trgovin in restavracij.

Če so cene najemov mobilnih hišic v času nizke sezone dokaj ugodne, saj lahko hišico dobite že za okoli 50 - 60 €, pa so cene v glavni sezoni visoke in običajno presegajo 200€. Tako je dobro izkoristiti akcijske ponudbe najemov.

Najem mobilnih hišic Maistra v Istri

Vse hišice v kampih Maistra so opremljene s kuhinjo, dvema ali celo tremi spalnicami, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom ter teraso s sedežno garnituro. V kampih Valkanela in Polari se lahko odločite tudi za najem mobilne hišice z lastnim jacuzzijem na terasi.

  • Kamp Valkanela, Vrsar  – mobilne hišice so na dveh lokacijah. Na desni strani kampa so hišice z bazeni in jacuzziji, ki pa so od morja oddaljene 200 – 300 metrov. Na voljo so tudi hišice s tremi spalnicama za 6 oseb. Levo od recepcije so najnovejše hišice za 4+2 osebi, ki so postavljene blizu večjega bazena, od osrednje plaže pa so oddaljene 150 metrov.
  • Kamp Porto Sole, Vrsar – kamp čez celo leto nudi najem 20ih mobilnih hišic za 4+2 osebi postavljenih na parcelah pri recepciji. Od morja so hišice oddaljene 150 metrov, so pa opremljene z velikimi terasami.
  • Kamp Polari, Rovinj – mobilne hišice so postavljene na levem delu kampa in so od morja oddaljene od 150 do 300 metrov. Ob večini mobilnih hišic v kampu Polari so urejeni bazeni, določene hišice pa imajo tudi jacuzzi. Odločite se lahko tudi za najem večjih mobilnih hišic s tremi spalnicami za 6 oseb.
  • Kamp Veštar, Rovinj – kamp je bil pred dvema letoma popolnoma prenovljen, bazenom pa so dodali tudi vodni park z igrali. Nove so tudi mobilne hišice, odločite pa se lahko za najem mobilnih hišic v ribiškem stilu, ki so postavljene v terasah ob morju ali pa za mobilne hiške ob katerih so urejeni bazeni. Tudi v tem kampu nudijo tudi najem hišic s tremi spalnicimi, tako da lahko udobno.

Cenejši najem mobilne hišice

V vseh štirih kampih nudijo 10% popust na zgodnje rezervacije mobilnih hišic do 15. februarja 2019. Akcija velja za vse termine v sezoni 2019.

Več informacij o najemu mobilnih hišic v Vrsarju in Rovinju - www.maistracamping.com