Camping Orehek ima akcijo na izdelke Brunner

Datum objave
Kategorija
Statistika

Približuje se pričetek kamping sezone in sedaj je pravi čas za nakup kamp opreme ali morebitna popravila šotorov in baldahinov. V trgovini Camping Orehek so pripravili akcijsko ponudbo izdelkov Brunner, napovedujejo pa tudi nekaj novosti v ponudbi.

Camping Orehek iz Domžal stari ljubitelji kampiranja že dobro poznajo predvsem po izdelavi in popravilih baldahinov ter vedno dobro založeni trgovini.

V zadnjih letih so posodobili prodajo tudi s spletno trgovino, tako da izdelke lahko naročite od doma ali pa tudi iz kampa, saj dostavljajo tudi na Hrvaško.

Če imate na baldahinu ali šotoru kaj za popravit, potem bo najbolje, da že sedaj prinesete v njihovo popravljalnico, da se lahko še vse uredi pred pričetkom kampiranja.

AKCIJA – na kamping opremo Brunner vam do 10. marca 2024 nudijo do 20% popust na izdelke iz zaloge, katerih cena je več kot 25 €. V akciji vse od kamping kuhinj do paviljonov, plinskih gorilnikov, stolov, miz, posode …

AKCIJA – predprostori njihove izdelave, predprostori Ljubljana z do 20% popusta, predprostori Domžale z do 10% popusta. Cene že od 711 €.

NOVO – obogatena ponudba izdelkov Outwell, ob tem pa akcijska prodaja družinskega šotora Outwell Odesa za 5 oseb, ki je opremljen z dvema spalnicama in prostornim bivalnim delom.

V PRIHODU - Crespo izdelki za kampiranje – stoli, ležalniki, mize, omarice, ki bodo v ponudbi predvidoma v drugi polovici marca

Več informacij in celotna ponudba je na ogled na > https://camp-ing.si