Campiente ponuja mobilne hišice na izredno zanimivih lokacijah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Campiente je podjetje, ki ponuja ugoden najem mobilnih hišic na Hrvaškem, v Italiji, Avstriji in še kje.

Želite preživeti poletni dopust nekje v naravi, sproščujoče, udobno in cenovno še vedno ugodno?  Ni problema, najem mobilne hišice že od 29 EUR na dan naprej!

Lahko pa do konca aprila sodelujete v naši nagradni igri in se potegujete za 3 brezplačne nočitve, k jih boste lahko preživeli z vašimi prijatelji ali družinskimi člani v mobilni hišici Campiente nekje na Hrvaškem, v Italiji ali Avstriji.

campiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarnerZ najemom mobilne hišice pri družbi Campiente - www.campiente.com je tudi tak dopust mogoč. V popolnoma opremljenih mobilnih hišicah, ki so postavljene v sodobno opremljenih avtokampih in počitniških naseljih na Hrvaškem, v Italiji in na avstrijskem Koroškem, lahko prespi do 6 oseb. Nobena od hišic ni starejša od dveh let, vse so velike od 24m2 do 32m2  in imajo dve spalnici, opremljeno kuhinjo, dnevni prostor s kavčem ter kopalnico z wc-jem. V vročih dneh vas bo v hišici lahko hladila klimatska naprava, medtem ko boste jutra in večere verjetno najraje preživljali na terasi, kjer boste lahko pripravili slastno večerjo na žaru, uživali v razgledu ali opazovali otroke pri igri.

Počitnice v mobilni hiški, na sami obali morja ali jezera so odlična izbira predvsem za družine. V kampih, kjer so nameščene hišice Campiente, je veliko raznolike zabave, v kateri bodo uživali tako otroci kot tudi starši. V vseh naseljih so urejeni bazenski kompleksi, številne restavracije, vsak dan pa je organizirana tudi animacija za otroke.

V mobilnih hišicah Campiente lahko preživite počitnice v naslednjih destinacijah na Hrvaške, v Avstriji in Italiji:

Hrvaška: kamp Borik pri Zadrucampiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarner
Avstrija: turistično naselje Maltschacher See pri Celovcu Italija:
  • Grado (Gradež) – počitniško naselje Tenuta Primero
  • 3 turistična naselja ob jadranski obali med Benetkami in Riminijem: Spina, Cesenatico in Vigna sul Mar
  • turistično naselje Stork pri Pescari
  • turistično naselje Orbetello na samem jugu Toskane.

Uživajte v drugačnih počitnicah v mobilni hišicah Campiente že od 29 EUR na dan naprej. Tako poceni in edinstvenih družinskih počitnic ne boste doživeli nikjer drugje, še posebej če svoj letni dopust rezervirate do konca meseca marca!

Vse dodatne informacije o namestitvah lahko dobite na spletni strani www.campiente.com ali na elektronski pošti booking@campiente.com, kjer lahko tudi naročite katalog njihove ponudbe.
Campiente – Mobilne hišice – cenovno ugodne počitnice za vso družino.


campiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarnercampiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarner
campiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarnercampiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarner
campiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarnercampiente mobilheim mobilne hišice borik italija hrvaška dalmacija kvarner