CAMP-ING Domžale - aprilska akcijska prodaja kamping opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika

Tokrat so v kamping trgovini CAMP-ING znižali ceno kuhinjske omarice, visečega predalnika, viseče mreže za dve osebi in 14 delnega kamping servisa.

Iz podjetja CAMP-ING (večina jih poznate kot Meta in Iztok Orehek) iz Domžal so nas obvestili o akcijski prodaji določenih artiklov kamping opreme, ki traja do 2. maja 2012.camp-ing Domžale Slike vseh akcijskih izdelkov so objavljene pod novico.

Delovni čas v njihovi trgovini v Domžalah so že prilagodili začetku letošnje kamping sezone. Tako so ob ponedeljkih in sredah odprti med 8. in 17. uro, ostale dni pa do 16. ure.

AKCIJA KAMPING OPREME V CAMP-ING DOMŽALE
Tako so še pred pričetkom prave kamping sezone znižali ceno kuhinjske omarice Chuck Box, kjer boste ob akcijskem nakupu prihranili kar 35 evrov.

Za 20% so znižali tudi ceno visečega predalnika JumBox Multiorganizer v katerem boste lahko odložili  številne stvari od čevljev do časopisa, lahko pa ga uporabljate tudi v kuhinjskem delu, kjer boste lahko shranili začimbe, sadje, kuhinjske krpe... Cena predalnika je v akciji samo 12,72 eur.

Še nimate viseče mreže, v kateri bi uživali poletne večere in to v dvoje? Sedaj lahko kupite dvojno visečo mrežo iz bombaža - Samba Duo, ki je v akciji znižana za 15%.

Na kampiranju potrebujete tudi dober servis (ki se hitro in lepo očisti) in je odporen na udarce. Melaminski 14 delni servis Provance, pri katerem imate možnost dokupa še posameznih krožnikov in skodelic, vas v akciji stane 28,60 eur.

KAJ POLOŽITI PO TLEH BALDAHINA?

Ste v dvomih kaj bi uporabili za tla vašega predprostora?  Ali položiti kar samo poseben kamping tepih ali pa kupiti veraflor plošče oz. iti v izdelavo lesenega poda? Na kamping blogu, ki ga urejajo zaposleni v trgovini CAMP-ING, so pripravili posebno novico, ki vam bo v pomoč pri sami izbiri ustreznih tal za baldahin .

Seveda pa vam v podjetju CAMP-ING vaš šotor in baldahin tudi popravijo ali pa očistijo. Tako vam lahko zamenjajo pokvarjeno zadrgo, prišijejo dodatno okno ali pa po meri in v vaših barvah izdelajo nov predprostor.

Več informacij o popravilih in naročanju novih predprostorov boste izvedeli direktno na sedežu podjetja CAMP-ING v Domžalah na Vodovodni cesti 16B ali pa jih pokličite po telefonu na številko 01 721 45 88 in si rezervirajte svoj termin za popravilo vašega starega ali pa izmero novega baldahina.