Butan Plin – akcijska ponudba paketov plinske opreme za kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
8490 ogledov

Butan plin v svoji trgovini in na spletu omogoča nakup dodatne plinske opreme za kampiranje. Novost v ponudbi so paketi, ki so jih pripravili in vključujejo turistično jeklenko napolnjeno s plinom ter gorilnik ali pa večjo zeleno jeklenko in žar.

Na kampiranju je potrebno hitro in čimbolj varno poskrbeti za pripravo jedi. V večini kampov ob morju ni dovoljeno kurjenje odprtega ognja, zato se uporabljajo električni ali pa plinski kuhalniki in žari.

Butan plin - plinski kuhalniki in žari za kampiranje - Avtokampi.si

Prednost uporabe plinskih kuhalnikov je v temu, da ste neodvisni od kvalitete električne napeljave v kampu, ob tem pa lahko obroke pripravite tudi nekje v naravi ali pa plinski kuhalnik ali žar uporabite tudi na domačem pikniku.

Butan plin omogoča nakup celotne plinske opreme za kampiranje od kuhalnikov do žarov, različnih ventilov, cevi in regulatorjev, ki so potrebni za priklop plinske jeklenke na kuhalnik ali žar. Pripravili so tudi nekaj paketov, tako da bo nakup še enostavnejši.

Top paket za kuhanje na prostem – cena 67,73 €

Se odpravljate ne kampiranje ali bi radi pripravili obrok nekje v naravi. V pomoč vam bo paket, ki vključuje turistično jeklenko napolnjeno s plinom (2 kg), ventil in gorilnik, ki ga enostavno namestite ne priložen ventil in lahko takoj pričnete s pripravo jedi.

Takšen plinski paket je primeren jeseni tudi za peko kostanja, jeklenko pa lahko uporabite tudi za priklop na plinski žar, vendar je potrebno dokupiti priključno cev in regulator.

Paket Survivor - cena 123, 63 €

Paket plinskega kuhalnika in turistične jeklene, ki reši vse težave na kampiranju s pripravo hrane.

V paketu je plinski kuhalnik Campingaz z dvema gorilnikoma, 2kg turistična jeklenka s plinom, regulator, cev in ventil za priklop jeklenke.

Paket Van Life – cena 212,39 €

Kampiranje s predelanimi kombiji in večjimi avtomobili je vse bolj priljubljeno.

Pri Butan Plinu so pripravili paket za samostojno bivanje, ki vključuje žar z železno ploščo dimenzije 37 × 45 cm, turistično jeklenko s plinom, ventil za jeklenko, set za priklop z regulatorjem, brener na plinsko kartušo in svetilko.

Paket žar ELP 410 – cena 115 € (brezplačna dostava na dom)

Plinski žar je odlična rešitev za hitro in varno pripravo obrokov na kampiranju in tudi doma. Žar je opremljen s trojnim gorilnikom in omogoča enostavno reguliranje jakosti ognja.

Komplet vključuje žar z nogami in velikostjo železne plošče 37 × 45 cm, zeleno jeklenko 10 kg (če stranka še nima jeklenke, se doplača kavcija v višini 10 €) in set za priklop jeklenke na žar. Omogočajo tudi brezplačno dostavo na dom.

Premium paket žar ELP 610  – cena 200 € (brezplačna dostava na dom)

Premium žar paket vsebuje velik plinski žar, ki ima velikost železne plošče 60 x 45 cm. Dodatno je vključena tudi zelena jeklenka 10 kg (doplača se kavcija v višini 10 €) in set za priklop jeklenke na žar.

Paket Overlander - cena 363,71 €

Overlander je vse bolj priljubljena oblike ekspedicijskega potovanja po težje dostopnih terenih, kjer seveda ni dostopa do elektrike in je plin najbolj uporabna oblika priprave hrane.

V paket Overlander so pri Butan plinu dodali kuhalnik Foher in turistično plinsko jeklenko (2 kg), ventil, brener vžigalnik in prenosni plinski grelec Buddy.

Celotna ponudba plinskih kuhalnikov in opreme za kampiranje  - www.trgovina.butanplin.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
8490 ogledov