Burja podrla vhod v kamp Selce

Datum objave
Kategorija
Statistika

Orkanska burja je zadnji vikend podrla vhod v kamp Selce pri Crikvenici

Ob koncu tedna je orkanska burja zajela tudi območje Crikvenice, kjer so sunki presegli 100 km/h. kamp Selce CrikvenicaBurja je povzročila kar nekaj škode na objektih, poškodovala je tudi karnevalski prireditveni prostor v Crikvenici.

V sosednjem kampu Selce pa je veter podrl sam vhod v kamp. Sreča v nesreči pa je ta, da je novi upravljalec kampa Selce tako ali tako letos spomladi želel prenoviti tudi vhod v kamp. Po zadnjih podatkih na počitniških prikolicah v samem kampu ni nastala večja škoda. Sliko sedaj že starega in podrtega vhoda pa lahko vidite kar tukaj. Upamo, da vam bomo lahko kmalu prikazali tudi fotografijo novega vhoda.

Prenova kampa Selce se nadaljuje
Kot smo že poročali so že jeseni pričeli z renovacijo kampa. Tako bodo do pričetka kamping sezone uredili 42 novih parcel, ki bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom, prenovili sanitarni objekt in uredili brezžični dostop do interneta po celotnem kampu.

Cene pavšalnega najema parcel v kampu Selce so od 1.655 evrov za parcele v drugi coni, nekoliko bliže morjukamp selce Crikvenica je cena pavšala 1.960 evrov in v prvi vrsti ob morju 2.390 evrov. Vse cene kampiranja in pavšalov si lahko že ogledate v opisu kampa Selce.

Nakup mobilnih hišic

Novost v kampu Selce pa je možnost nakupa lastne mobilne hišice. Na voljo so mobilne hišice znamke Shelbox, tip Tavolara. Ta mobilna hišica je dimenzij 8 x 4 metre, v njej pa lahko prespi do 6 oseb. Vsaka hišica je opremljena z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in dnevnim prostorom s kuhinjo. Cena tako opremljene mobilne hišice je 20.418 evrov (davek je že vključen).

Več informacij o postavitvi počitniške prikolice na pavšal ali pa o nakupu mobilne hišice v kamp Selce lahko vsi zainteresirani dobite na tel. št. +385 91 798 25 36 ali pa na elektronskem naslovu: ana.buovac@effectus-consulting.hr

V galeriji objavljamo tudi nekaj slik sneženja ob hrvaški obali.