Brezplačne karte za 8. Festival kamping & karavaning

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od 25. do 28. novembra bo na Gospodarskem razstavišču potekal že 8. Festival kamping & karavaning v organizaciji podjetja As-Press, kjer bo obiskovalcem na voljo kar 80 novosti s področja avtodomov in počitniških prikolic, predstavili pa se bodo tudi številni ponudniki kamping in druge potrebne opreme za aktivno preživljanje prostega časadria sonica. 

Med razstavljavci bodo na kamping festivalu tudi predstavniki številnih kampov iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Francije in drugih evropskih držav. Avto moto zveza Slovenije bo premierno predstavila tečaj varne vožnje namenjen lastnikom avtodomov. Tako bo 2 x dnevno za obiskovalce predstavila teoretični del tečaja, prav tako pa bo na zunanjem provizoričnem poligonu. Na tem poligonu bod prav tako 2 x dnevno potekale posebne rally vožnje z avtodomi znamke Wingamm.

Zvezda letošnjega festivala kampiranja in karavaninga bo novi integrirani avtodom Sonic novomeške Adrie, ki je izmed vseh evropskih novosti že na minulem sejmu v Düsseldorfu požel največ zanimanja.

Za vse obiskovalce sejma je organizator pripravili tudi posebno nagradno igro, v kateri bo potrebno ob vstopu na sejmišče oddati izpolnjen kupon, ki se bo nahajal na hrbtni strani vstopnice.

Avtokampi.si & As Press podarjajo brezplačne vstopnice za 8. Festival kampiranja

Letošnji festival kamping in karavaning bo odprt vsak dan med 10.00 in 19.00 uro, zadnji dan pa do 16.00 ure. Vstopnina za bo znašala 5 evrov, obiskovalci spletne strani www.avtokampi.si pa lahko v spodnji prijavnici naročite brezplačno vstopnico.

Vse kar morate storiti je, da do 22. novembra do 12.00 izpolnite spodnji obrazec s svojimi podatki in pred pričetkom festivala boste na dom prejeli eno brezplačno vstopnico za obisk 8. Festivala kamping & karavaning.

V družinskem krogu (isti priimek in naslov ali isti email naslov) lahko prejmete le eno brezplačno vstopnico