Bo letos v kampu Njivice kaj novega?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Preverili smo letošnje novosti v kampu Njivice in kakšne popuste omogočajo na kamping kartico ter na najem mobilnih hišic.

Kamp Njivice na otoku Krk je v zadnjih letih spremenil svojo podobo in ponudbo, ki je vse bolj usmerjena k družinskemu kampiranju. Je tudi prejemnik nagrade Naj kamp Adria, kot drugi najboljši kamp na območju Kvarnerja.
kamp Njivice - otok Krk - avtokampi.si

Kamp Njivice nudi kampistom nekaj več kot 400 urejenih parcel velikosti od 100 do 120m2, ki so primerne tudi za večje avtodome. Ob njih sta gostom na voljo dva prenovljena večja sanitarna objekta in eden manjši.

Za udobnejše počitnice ob morju omogočajo najem modernih mobilnih hišic. Najbolj prestižne so hišice za 4 osebe opremljene z lastnim bazenom. Na voljo so tudi mobilne hiške brez bazenov in prostornejše hišice za 6 oseb, ki so opremljene s tremi spalnicami. Ob doplačilu so v mobilnih hišicah dovoljeni tudi psi.
kamp Njivice - otok Krk - avtokampi.si
Otrokom je v kampu Njivice na voljo otroško igrišče, poleti pa poskrbijo tudi za animacijo. Osrednja plaža je prodnata, kjer je tudi nekaj sence borovcev, v morju so postavljena napihljiva igrala, nudijo pa tudi najem SUP desk in kajakov. V kampu je lepo urejena pasja plaža, malce naprej pa je tudi prostor za nudistično kopanje.

Tik ob kampu so urejena teniška igrišča, imajo pa možnostjo najema koles, s kateri se lahko zapeljete po številnih označenih poteh po Krku. Zemljevid kolesarskih poti dobite na recepcij.


kamp Njivice - otok Krk - avtokampi.si
Novosti v kampu Njivice v sezoni 2018
Lansko leto je v kampu ostalo nekaj nedokončanih projektov, ki jih bodo zaključili letos:

- do sredine aprila bodo postavili 7 novih mobilnih hišic z bazeni ob morju in 15 mobilnih hišic za 4 in 6 oseb

- konec junija bo odprta nova recepcija

- do konca junija bo zaključena gradnja osrednjega dela z otroškimi bazeni namenjenimi predvsem zabavi in igranju ob katerih bo urejeno tudi igrišče in lokal.

Žal pa letos še ne bo nove trgovine, prav tako ne bodo zgradili novega sanitarnega objekta, ki je planiran v gornjem delu kampa.
Marbera Flora Green Villas Njivice - otok Krk - avtokampi.si

Marbera Flora Green Villas

V bližini kampa in hotela bodo namesto starih bungalovov odprli novo naselje modernih vil - Marbera Flora Green Villas.

Gre za 80 novozgrajenih hišic za 2 do 8 oseb, ki bodo opremljene z velikimi steklenimi površinami in lepo teraso. Vsaka vila bo ob spalnicah imela še dnevni prostor s kuhinjo in kopalnico.


Avtokampi.si kamping kartica
Ugodnejše ponudbe kampiranja v kampu Njivice
Z našo Avtokampi.si kamping kartico lahko v kampu Njivice kampirate že za 17€ na noč - cena pa vključuje 2 osebi na parceli Standard ali Gold in elektriko v terminih 6.4. - 22.6. & 1.9. - 5.11. Za parcele tik ob morju je potrebno doplačati od 6 do 20€. Če boste v teh terminih bivali 7 noči, vam bodo dodatno 1 noč podarili (7=6 & 14=12). V glavni sezoni je popust 5% na ceno osebe ob plačilu z gotovino.

10% popust na mobilne hišice Gold in Premium Vip v terminu 6.4. - 15.4., ki velja v primeru rezervacije za vsaj 3 noči do 31.3.

V soboto, 21. aprila, potekal v Njivicah tek po naravi - Adria Spring trail na 6,5km, 15km in 26km. Poseben vikend paket za vse tekače - najem mobilne hišice za 4 osebe po ceni od 38 do 47€ na noč.

Rezervacijo parcele ali najem mobilne hišice v kampu Njivice lahko uredite na spletni strani www.kampnjivice.com