Black Friday akcija na kamp opremo pri Camping Orehek

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kamping trgovini Orehek v Domžalah so ob koncu novembra pripravili posebno akcijo na večino kamp opreme, predprostore, dodatne stranice za tende in zimska pokrivala za avtodome. Izkoristite akcijo tudi za nakup prazničnih daril za kamping prijatelje.

Camping Orehek iz Domžal številni poznate po kakovostnih baldahinih, popravilu šotorov in predprostorov ter bogati ponudbi opreme za kampiranje.

Sedaj je pravi čas za popravila predprostorov in šotorov, ko ni gneče in se lahko vsaki strani dodatno posvetijo. Marca in aprila se bo vsem mudilo, zato izkoristite zimo za pripravo na naslednjo kamping sezono.

Novost v ponudbi kvalitetne stranice za tende, s katerimi lahko zaprete prostor pred počitniškim vozilom, kar je še posebej dobrodošlo v hladnejših mesecih.

Na voljo imajo tudi zaščitne ponjave za avtodome in počitniške prikolice, ki omogočajo zračnost v mesecih, ko vozilo ni v uporabi, hkrati pa ponjava ščiti pred vremenskimi vplivi.

V akciji je tudi predprostor Domžale, ki ga nudijo v kar 20ih različnih dimenzijah. Pred nakupom je potrebno imeti dimenzije počitniške prikolice ali pa vsaj točen model, da se kupi velikost, ki bo ustrezala. Cena je odvisna o velikosti, z 20% popustom pa se prične pri 898 €

V akciji so tudi penosni kemični wc-ji, kamping stoli, ležalniki in mize, kamping omare in kuhinje, melaminski servisi, kamping svetilke, posoda za kuhanje ...

Spisek akcijskih izdelkov:

Več informacij na - www.camp-ing.si