<b>Kako do brezplačnega kamping vikenda za 4 osebe?</b>

Datum objave
Kategorija
Statistika

Družba Valamar na Hrvaškem upravlja kar z devetimi kampi, in sicer: Lanterna in Solaris v Poreču, kamp Istra v Funtani, Orsera pri Vrasarju, Puntižela v Puli, Marina pri Rabcu, kampa Ježevac in Politin na Krku ter kamp Solitudo v Dubrovniku. Tako je to največja skupina kampov na Hrvaškem, saj imajo Valamarjevi kampi skupno kapaciteto kar 23.500 oseb.

Družba Valamar na Hrvaškem upravlja kar z devetimi kampi, in sicer: Lanterna in Solaris v Poreču, kamp Istra v Funtani, Orsera pri Vrasarju, Puntižela v Puli, Marina pri Rabcu, kampa Ježevac in Politin na Krku ter kamp Solitudo v Dubrovniku. Tako je to največja skupina kampov na Hrvaškem, saj imajo Valamarjevi kampi skupno kapaciteto kar 23.500 oseb.

Na spletni strani www.avtokampi.si bo do 2. julija potekala nagradna igra »Zadenite vikend paket za 4 osebe v enem od kampov Valamar«. S pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje boste sodelovali v žrebanju v katerem se potegujete za naslednje nagrade:
slika.asp?slika=1665
  1. nagrada: vikend kamping paket (petek – nedelja) za 4 osebe na parceli v kateremkoli Valamar kampu
  2. nagrada: kamping in karavaning vodič Evrope za leto 2010
  3. nagrada: katalog 1000 družinskih doživetij Evropa 2010

Novosti v kampih Valamar za letošnjo sezono
Pred vsako kamping sezono družba Valamar vloži precejšnja denarna sredstva v obnovo kampov in izboljšanje ponudbe. Za letošnjo sezono so tako v kampu Puntižela in Politin povsem na novo postavili mobilne hišice, ki so izreden hit v zadnjih sezonah.
V kampu Lanterna so uredili eko tržnico, z vodo in elektriko opremili nove parcele ter uredili "predsedniško parcelo" velikosti 200 m2 in lastno plažo. Kamp Istra se lahko pohvali z novo tržnico, pekarno in dodatnimi parcelami.
V kampu Ježevac so tik ob morju postavili 12 novih mobilnih hišic, opremili nove parcele z elektriko in vodo, uredili otroško igrišče z gusarsko ladjo in izboljšali gostinsko ponudbo. Kamp Marina, ki je zelo priljubljen pri potapljačih, saj v kampu deluje zelo znan potapljaški center, so postavili dodatne mobilne hišice, ki so opremljene s shrambo za potapljaško opremo. Tik ob morju so uredili tudi 21 novih parcel opremljenih z elektriko in vodo.

Odslej brez plačila rezervacije parcele
Ker je za glavni del sezone zaradi zasedenosti potrebno parcelo v njihovih kampih že predhodno rezervirati, so dosedanji strošek rezervacije parcele spremenili v akontacijo, ki jo bodo gostom odšteli od končnega računa. Tako so na zelo prijazen način svojim gostom omogočili prihranek v višini 50 evrov.

Vsak kamp ima letos svoj praznik »Dan kampa«valamar reklama
Letošnja novost so tudi posebne prireditve z imenom »Dan kampa«, ki bodo v vsakem kampu potekale konec julija ali v začetku avgusta. Ta dan se bodo v kampu odvijale številne športne in zabavne igre, večer pa bo namenjen ljubiteljem dobre glasbe in plesa. Seveda ne bodo pozabili na hrano in pijačo. Namen prireditve je spoznati in povezati goste v kampu.

Do 3. julija 25% popusta pri najemu mobilnih hišic
Seveda svojim gostom omogočajo tudi številne popuste. Tako so pripravili akcijske cene za bivanje  do 3. julija v mobilni hišicah v kampih Lanterna, Ježevac, Politin, Puntižela in Marina. Gostom v primeru najema mobilne hišice za minimalno 4 noči odobrijo 25% popust. Tako lahko v popolnoma opremljeni mobilni hišici do 6 oseb  biva že za 42,75 eur/noč.

Več informacij o ponudbi v Valamar kampih dobite na njihovi spletni strani www.camping-adriatic.com ali pa na telefonski številki rezervacijskega centra +385 52 465 010.


slika.asp?slika=2470