Bioterme Mala Nedelja decembra odpirajo glamping Sončna dolina

Datum objave
Kategorija
Statistika

V decembru 2017 pa bodo odprli tudi glamping Sončna dolina, ki bo vključevalo glamping šotore in moderne mobilne hišice.

Bioterme Mala Nedelja so z ureditvijo postajališča za 50 avtodomov že nekaj let prijazna destinacija aglamping Sončna dolina Bioterme - avtokampi.sivtodomarjev. Svojim gostom nudijo tudi hotel z lepo urejenimi sobami in suitami, od katerih sta dve opremljeni tudi z masažno kadjo.

V decembru 2017 pa bodo odprli tudi glamping Sončna dolina, ki bo vključevalo glamping šotore in moderne mobilne hišice. Z novim naseljem bodo pridobili kar 120 ležišč in s tem skorajda podvojili kapaciteto na skupno 250 ležišč. Z glamping ponudbo ciljajo na domače in tuje goste. Največ jih pričakujejo iz Avstrije, Beneluksa, Švice, Francije, Kanade, ZDA...

Nagrade za ekološko delovanje Bioterm
Bioterme Mala Nedelja so letos postale prvi pomurski hotel z evropsko oznako za okolje Eko Marjetica in oznako Slovenia Green Accomodation. Gre potrditev in nagrado, ki dokazuje, da imajo izdelki in storitve v primerjavi z istovrstnimi, manjše negativne vplive na okolje. Skrb za okolje je vsakdanja naloga v Biotermah, kjer energijo za delovanje pridobivajo iz obnovljivih virov, za ogrevanje uporabljajo termalno vodo, odpadna voda se uporablja za splakovanje sanitarij, večino hrane pa nabavljajo v lokalnem okolju.

glamping Sončna dolina Bioterme - avtokampi.siGlamping resort Sončna dolina Bioterme
V Biotermah bodo že letošnjega decembra odprli nov nadstandardni glamping Sončna dolina, kjer bodo gostom ponudili edinstven koncept doživetij, bivanja in preživljanja prostega časa sredi neokrnjene narave.

Glamping Sončna dolina bo vključeval 22 mobilnih hišk za 2, 4 ali 6 oseb. Gre bolj za luksuzne vile, ki se od klasičnih mobilnih hišk razlikujejo v kakovosti izdelave ter končni podobi.  Gostje bodo lahko od aprila do oktobra prespali tudi v 11 glamping šotorih prav tako velikosti 2 - 6 oseb. Vse glamping namestitvene enote bodo opremljene z notranjo opremo, ki zagotavlja najvišji nivo kakovosti bivanja. Nekaj mobilnih hišic bo vključevalo tudi privatno masažno kad oz. leseno kad pri šotorih.

glamping Sončna dolina Bioterme - avtokampi.siV sklopu Bioterm je gostom na voljo termalni park s petimi notranjimi bazeni in devetimi zunanjimi bazeni s temperaturo vode med 27 in 36°C. Uživate lahko v kopanju v bazenih, hitri reki, masažnih bazenih, prijetnem zalivčku in otroškem bazenu. Urejene so tudi terase za sončenje, veliko je tudi zelenih travnatih površin. Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v notranji in zunanji finski, turški, infrardeči in zeliščni savni, na voljo pa so tudi številne masaže in fitnes. V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogato izbiro jedi in pijač.

Okolica Bioterm nudi obisk številnih turističnih kmetij, odločite se lahko za sprehode v naravo ali kolesarjenje po okolici. Kolesa si lahko izposodite kar v termah. Priporočamo tudi ogled Ljutomera in obisk vinske ceste Jeruzalem, kjer boste lahko poizkusili vrhunska bela vina.

Več informacij o ponudbi Bioterm Mala Nedelja dobite tudi na spletnis trani www.bioterme.si