BIG BERRY nudi pavšalne parcele in mobilne hišice ob reki Kolpi

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Big Berry ob reki Kolpi tudi za sezono 2022 omogočajo postavitev počitniške prikolice na pavšal, na voljo pa je še nekaj parcel za postavitev privatne mobilne hišice Hosekra, vendar šele za naslednjo sezono.

Pavšal ob reki Kolpi

Lokacija kampa BIG BERRY je na sotočju Lahinje in Kolpe v vasici Primostek, samo 3 km od Metlike. Iz osrednje Slovenije je le nekaj več kot uro vožnje do kampa, kjer lahko takoj uživate mirni okolici in v prekrasni naravi.

Kamping parcele za pavšal so urejene na ravnem travniku tik ob Kolpi. Parcele so površine 100 m2 in so opremljene z elektriko ter so ograjene z živo mejo. Odločite se lahko za sončno ali bolj senčno parcelo.

V bližini parcel je manjši sanitarni objekt, otroško igrišče, največ zabave pa poleti nudi reka Kolpa. Osnovna cena pavšala za 6 oseb je 1.830 €, dodatno se plača elektrika,komunalne storitve, prijava in turistična taksa.

V kampu so uredili več dostopov do reke Kolpe, tako da se lahko tudi otroci varno kopajo, na voljo je gugalnica velikanka, na hrvaški strani obale pa je tudi tobogan in "tarzan" vrv. V kampu omogočajo tudi izposojo SUP desk in kanujev, tako da se lahko odločite za izlet po Kolpi vse do Krasinca ali še naprej.

V sklopu kampa ob doplačilu omogočajo najem velikega žar prostora, najem koles, ribolov in wellness s savno in jacuzzijem. V lokalu pripravijo tudi odlične zajtrke iz lokalni dobrot, pice in dobrote z žara.

Nakup in postavitev privatne mobilne hišice Hosekra

V osrednjem delu kampa, samo 50 m od nabrežja Kolpe, omogočajo postavitev privatne mobilne hišice iz ponudbe podjetja Hosekra.

Za sezono 2022 so število hišic že razprodali, bo pa nekaj možnosti potem še v sezoni 2023, tako da če vas zanima nakup in postavitev mobilne hišice, je najbolje že sedaj kontaktirati kamp.

Omogočajo postavitev EKO + mobilne hišice Hosekra (24m2) za 4 – 6 oseb.  Vsaka hišica ima ob spalnem delu tudi lastno kopalnico, kuhinjo in teraso.

Odločite se lahko za lastno uporabo mobilne hišice, lahko pa jo tudi v sodelovanju s kampom oddajate.

Več informacij o pavšalnem najemu parcel v BIG BERRY ob reki Kolpi dobite na tel. 040 624 057 ali na mail info@bigberry.eu ali na www.bigberry.eu