Balkan Campers - najemite retro VW avtodom

Datum objave
Kategorija
Statistika

Balkan Campers vam omogočajo brezskrbna popotovanja z enim od njihovih prenovljenih VW avtodomov. Gre za povsem brezhibna vozila, ki so redno servisirana, imajo pa tudi vso potrebno opremo kampiranje (štedilnik, hladilnik, posoda, kamping oprema).

Balkan campers je ideja, ki je iz ljubezni do potovanja z retro VW kombiji, zrasla v prakso in v življenjski slog. Nnajem retro avtodoma Balkan Campersamen je, da se z najemom takega vozila tudi vi odklopite od stresnega vsakdana, tehnologije, mesta in se podate na avanturo v naravi, kjer se boste spet povezali sami s seboj.

Pri Balkan Campers vam omogočajo brezskrbna popotovanja z enim od njihovih prenovljenih VW avtodomov. Gre za povsem brezhibna vozila, ki so redno servisirana, imajo pa tudi vso potrebno opremo kampiranje (štedilnik, hladilnik, posoda, kamping oprema).

To so vozila, ki so bila v osnovi odlično narejena, ko pa jih je v roke vzel še eden najboljšihnajem retro avtodoma Balkan Campers serviserjev za te modele, pa se tudi danes še vedno odlično vozijo. Vsak avtodom ima svoje ime (Krešo, Grga, Valter,  Dugme...), ki predstavljajo del kulturne dediščine regije, od tu pa tudi ime Balkan Campers, saj želijo gostom razkriti neokrnjeno lepoto narave, gostoljubnost ljudi in okusnost hrane v naši regiji.

Retro avtodome Balkan Campers največkrat najamejo pari, je pa sicer v njih prostora za 3 osebe, v modelih z dvižno streho pa lahko prespi tudi do 5 oseb. Cene najema so zelo različne in so odvisne od modela vozila in termina, v povprečju pa so okoli 69 - 74 eur na dan. Avtodome lahko prevzamete na različnih lokacijah po Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji in Avstriji.

Za več informacij o najemu retro avtodomov obiščite spletno stran www.balkancampers.com