Baia Holiday vabi na jesensko kampiranje v Benetke in na Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Baia Holiday ima v bližini Slovenije tri raznolike kampe in v kampu Cavallino pri Benetkah so se odločili, da podaljšajo odprtje kampa vse do nedelje, 6. novembra, kamp Poljana na Lošinju pa bo odprt vsaj do 4. novembra.

V vseh kampih Baia Holiday imajo gostje v času nizke sezone popust na kampiranje in sicer kar 20% na osnovne parcele v primeru min. 3 nočitev. Naročite Avtokampi kartico in izkoristite nižje cene

Kamp Cavallino – Benetke, podaljšano odprtje do 6.11.

Kamp Cavallino leži tik ob peščeni plaži pred Benetkami, ki je dolga kar 15 kilometrov. Iz osrednje Slovenije je približno 2 uri in pol vožnje.

Gre za zelo lepo urejen kamp, ki ima tudi wellness z notranjim bazenom in savnami (doplačilo - cena samo za bazen 5 € na osebo, za 2 uri bazena in savne pa 19 €) ter zunanje bazene, ki so glede na vreme odprti nekje do sredine oktobra.

Kamp Cavallino je odlično izhodišče za ogled Benetk, saj iz bližnjega kraja Punta Sabbioni vozi ladjica vse do centra - urejeno parkirišče pri ladjici oz. dostop z avtobusom (postaja je od kampa oddaljena 700m). Lahko se odločite tudi za ogled otokov Murano in Burano z ladjico. Vse potrebne informacije o voznih redih odbite na recepciji kampa.

V okolici kampa je tudi veliko ravninskih kolesarskih poti, tako da je zelo primerno tudi za otroke. Priporočamo cca 30 km dolgo ravninsko kolesarsko krožno pot od kampa do svetilnika na rtu Punta Sabbioni. Na poti boste videli tudi sistem vojaških utrdb Via dei Forti. Pot nadaljujete do kraja Treporti in nato skozi beneško laguno do točke Lio Piccolo. Od tam se lahko tudi s kolesi zapeljete po nasipih in se vrnete v Treporti. Do kampa uporabite pot ob kanalu in po novo urejeni kolesarki poti via Pordelio, ki je urejena nad morjem

Kamp Cavallino ima nekaj več kot 450 parcel, omogoča pa tudi najem raznolikih mobilnih hišic. Za otroke so urejena igrala in notranja igralnica, so pa v kampu dobrodošli tudi kužki in za njih imajo urejeno pasjo plažo. V kampu je trgovina in restavracija.

Na poti proti domu pa še skok v šoping center Designer Outlet Noventa di Piave, ki je pri samem avtocestnem priključku iz Cavallina proti Sloveniji.

Akcija na Avtokampi kartico > 20% popust na kampiranje na parcelah v coni Pineta in Premium v terminih 8.4. - 3.6. & 4.9. - 6.11. Popust velja v primeru min. 3 noči - cene v oktobru že od 24 € na noč za 2 osebi in parcelo z elektriko.

Cena najem amobilne hišice za 4 osebe so nekje od 80 € naprej.

Za reervacije je najbolje poklicati klicni center ali pa poslati mail - tel.: +39 0365 520682 oz. info@baiaholiday.it

Več o kampu Cavallino >

Kamp Poljana – Lošinj, odprt do 4.11.

Kamp Poljana leži le 4 km pred krajem Mali Lošinj, z njim pa je povezan z urejeno sprehajalno in kolesarsko potjo.

Kamp ima večino parcel urejenih na vzhodno stran otoka, manjši del kamp pa gleda tudi na zahod. Na tem delu je tudi urejena marina.

Plaža v kampu je urejena v manjšem prodnatem zalivu ob katerem so urejene terasaste parcele. Ob zalivu so parcele bolj sončne, v osrednjem delu pa so tudi zelo senčne parcele urejene v borovem gozdičku. Omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2, 4 in 6 oseb.

V kampu so psi dobrodošli in imajo tudi tuše za pse.

Za otroke je urejeno veliko otroško igrišče z igrali. V Malem Lošinju priporočamo ogled muzeja Apoksiomena ter obisk razgledne točke Providenca nad mestom

Akcija na Avtokampi kartico > 20% popust na kampiranje na parcelah Pineta ali Premium v terminu 1.4. - 3.6. & 2.9. - 4.11. v primeru min. 3 noči - cena že od 23 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Cena najema mobilne hišice s klimatsko napravo je nekje od 80 € na noč.

Več o kampu Poljana >