Avtokampi kartica omogoča ugodnejše kampiranje v Vrsarju in Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Številni ljubitelji kampiranje že dobro poznate kampe Valkanela, Porto Sole in Koversada v Vrsarju ter kampe Amarin, Polari in Veštar v Rovinju. Gre za lepo urejene lokacije, ki v času nizke sezone omogočajo posebne cene kampiranja z našo kamping kartico. Dve osebi lahko kampirata že za 16 €.

Vrsar in Rovinj sta tipična istrska kraja, ki navdušita z lepo urejenimi sprehajalnimi potmi ob morju, ozkimi uličicami znotraj starega dela, ki vodijo do cerkvice na vrhu hriba, od koder je prekrasen pogled na sončne zahode.

V okolici Vrsarja je zanimiva kolesarska pot, ki vodi od kampa Valkanela do marine in naprej proti Koversadi ter do začetka Limskega kanala. Ta pot je zelo primerna za družinsko kolesarjenje, saj je ločena od glavne ceste, boljši kolesarji pa se lahko potem odpravijo še na označene poti po notranjosti Istre.

V Rovinju družinam priporočamo obisk velikega parka na južni strani kraja (med hotelom Lone in kampom Polari), kjer je tudi poleti veliko sence. Skozi park vodijo številne poti, ki so primerne tudi za kolesarjenje, veliko je majhnih prodnatih plaž, urejena so otroška igrala, na rtu pa je tudi naravna plezalna stena.

Akcija na Avtokampi kamping kartico in pozni odhod

Avtokampi kamping kartica omogoča kampiranje po ugodnejših cenah - kartico naročite brezplačno in jo takoj prejmete po mailu.

V kampih v Vrsarju in Rovinju v terminih do 25.6. in od 29.8. lahko 2 osebi kampirata že od 16 do 20 € na noč, ta cena pa vključuje tudi osnovno parcelo z elektriko in psa. Če je v kampu dovolj prostora, potem v maju in začetku junija po isti ceni ponudijo tudi parcelo bliže morja.

Dodatno do 25. junija omogočajo pozni odhod iz kampa do 22. ure brez doplačila (v primeru, da parcela ni rezervirana)

V poletnih terminih pa velja popust na vse tipe parcel in na osebe.

Vrsar - cenejše kampiranje

Kamp Valkanela - ​18 € za 2 osebi na parceli Standard z elektriko v terminih 23.4. - 25.6. & 29.8. - 2.10., parcele ob morju oz. termini glavne sezone 5 - 10%

Kamp Porto Sole - ​18 € za 2 osebi na parceli Standard z elektriko v terminih 1.3. - 25.6. & 29.8. - 2.10., parcele ob morju oz. termini glavne sezone 5 - 10% €

Kamp Koversada - 10% popust na ceno osebe in parcele v terminih 23.4. - 9.7. &  29. 8. - 2.10. ter  5% popust v terminu 10.7. - 28.8.

Rovinj- cenejše kampiranje

Kamp Amarin - 16 € za 2 osebi na parceli Standard z elektriko v terminih 23.4. - 25.6. & 29.8. - 2.10., parcele ob morju oz. termini glavne sezone 5 - 10%

Kamp Polari - ​18 € za 2 osebi na parceli Standard z elektriko v terminih 23.4. - 25.6. & 29.8. - 2.10., parcele ob morju oz. termini glavne sezone 5 - 10%

Kamp Veštar - 20 € za 2 osebi na parceli Standard z elektriko v terminih 23.4. - 25.6. & 29.8. - 2.10., parcele ob morju oz. termini glavne sezone 5 - 10%

Najem mobilne hišice – Vrsar, Rovinj

V vseh kampih Maistra omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic. Hišice so sedaj še bolj priljubljene, saj številni turisti, ki so prej hodili v hotele, želijo sedaj preživeti počitnice v hišici, ki ima svojo kuhinjo in kopalnico ter nudi veliko udobja.

Lani so nove mobilne hišice postavili v kampu Amarin in kampu Koversada, letos pa so v kampu Valkanela nekatere starejše modele hišic zamenjali z novimi.

Akcija najema mobilnih hišic Maistra

> čez celo leto nudijo 10% nižje cene najema mobilnih hišic v primeru minimalnega bivanja 8 noči.

> v terminu od 5. do 26. junija na vse tipe mobilnih hišic v kampih Valkanela, Porto Sole in Polari nudijo od 20 do 30% popust.

Več o kampiranju v Vrsarju in Rovinju > www.maistracamping.com