Ralf Schumacher bo uporabljal slovenski avtodom Robeta

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ralf Schumacher bo v nedeljo, 27.6., prišel v Slovenijo in postal globalni ambasador in poslovni partner slovenskega podjetja Robeta, kjer bo v uporabo prevzel promocijski avtodom Robeta model Apollo.

Nekdanji dirkač Formule 1 Ralf Schumacher bo v nedeljo predvidoma ob 17. uri obiskal podjetje Robeta d.o.o. v Slovenj Gradcu, kjer podpisal pogodbo o sodelovanju pri promociji posebne serije avtodomov.

Podjetje Robeta je proizvajalec luksuznih avtodomov narejenih na osnovi kombijev, ki jim rečemo kar vani. Posebni so po tem, da je vsako vozilo izdelano na podlagi individualne konfiguracije posameznega kupca in zato unikatno ter butično.

Njihovo zgodbo in filozofijo je začutil tudi svetovno znani Ralf Schumacher, ki se lahko pohvali s šestimi zmagami v Formuli 1. V nedeljo, 27.6., bo s podjetjem Robeta podpisal ekskluzivno pogodbo o sodelovanju, kjer bodo skupaj z njim razvili edinstven avtodom pod sloganom Robeta powered by Ralf Schumacher.

Ralf je že lani postal tudi pravi ambasador slovenskih vin, še posebej njemu ljube rebule iz Kleti Brda iz Goriških Brd.

Na uradnem dogodku bo Ralf Schumacher prevzel promocijski avtodom Robeta model Apollo. Gre za najbolj luksuzno izvedbo van-a Robeta. Gre za globalno sodelovanje, saj bo Ralf z vozilom prisoten na dirkah po celotni Evropi,  kjer je prisoten kot strokovni komentator pri Sky TV.

V prihodnosti si zaradi tega sodelovanja obetajo še večje povpraševanje, zato je v plano izgradnja nove proizvodnje hale, ki bo zagotovila številna nova delovna mesta na Koroškem.

Na slovesnosti bo prisoten tudi župan Slovenj Gradca g. Tilen Klugler.

Več informacij o avtodomih Robeta dobite na plstni strani > www.robetamobil.si