Počitnice v glamping šotorih Arena One 99 Glamping

Datum objave
Kategorija
Statistika

Tempo življenja je vsako leto hitrejši in prav je, da se v določenem trenutku malce ustavite in tudi uživate. Pravi kraj za takšen oddih je Arena One 99 Glamping. Lokacija na polotoku tik ob morju in prodnati plaži z veliko sence borovcev, za udobno namestitev pa poskrbijo moderni glamping šotori.

Arena One 99 Glamping je urejen v kraju Pomer v bližini Medulina in Premanture in gre za enega najlepše urejenih glamping resortov na Hrvaškem. Gostom so na voljo raznoliki glamping šotori, ki so opremljeni z eno, dvema ali celo tremi spalnicami.

Akcija – 20% popust na glamping počitnice v juniju

Po resortu se boste zapeljali kar z električnim avtomobilčkom, saj vožnja z običajnimi vozili ni dovoljena, zato jih parkirate na urejenem parkirišču pri recepciji.

V prvih vrstah ob morju so postavljeni vrhunski glamping šotori Safari in Premium Safari slovenskega proizvajalca Adria Dom, ki navdušijo s prostorno teraso, ki je povezana z dnevnim prostorom šotora. Prava odločitev za nekoliko drugačne počitnice pod platnom.

odločite se lahko tudi za najem romantične glamping hiške prav tako slovenskega proizvajalca Lushna, ki razvaja s pozicijo na vrhu in privatnim jacuzzijem na terasi.

Vsi šotori in hiška imajo privatno kopalnico, v večjih šotorih za 4 in 6 oseb je tudi popolnoma opremljena kuhinja, klimatska naprava pa poskrbi za udobno bivanje tudi v poletni vročini.

S seboj lahko na glamping počitnice pripeljete tudi hišnega ljubljenčka, saj so ob doplačilu dovoljeni v šotorih, hkrati pa je znotraj resorta urejena tudi pasja plaža.

Wellness, animacija in športna ponudba

V sklopu glamping resorta je v gornjem delu polotoka urejen Wellness One4You, kjer je ob savni na voljo tudi vroča kopel in jacuzzi, imajo tudi relax šotor namenjen sproščanju, nudijo pa še različne tretmaje, meditacijo in jogo.

Medtem, ko boste vi uživali v wellnessu, pa bodo otroci lahko imeli svojo zabavo v sklopu animacije in igralnice, ki je urejena kar v indijanskem šotoru ob morju.

Na plaži glamping resorta deluje odličen center vodnih športov s šolo surfanja za otroke in odrasle, omogočajo pa tudi najem SUP desk in kajakov. Na drugi strani zaliva deluje tudi žičnica na vodi - ski lift.

Lokacija je zanimiva tudi za sprehode, s kolesom (najem v resortu) pa se lahko odpravite na izlet do bližnje Premanture in zanimivega Kamenjaka. Priporočamo tudi večerni obisk in ogled starega dela Pule.

V sklopu Arena One 99 Glamping je tudi odlična restavracija in prijeten bar na plaži.

Glamping akcija - 20%  > ob rezervaciji glamping šotorov Arena One 99 za min. 3 noči v terminih od 15.6. do 1.7. 2023 nudijo dodaten 20% popust. Rezervirajte na - www.arenacampsites.com