Varno na počitnice - ugodnejše članstvo AMZS

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampisti smo veliko na cesti in z AMZS do konca junija omogočamo popust pri včlanitvi ali podaljšanju članstva vsem obiskovalcem naše spletne strani. Preverite članske ugodnosti, novosti in izkoristite 8 € popusta.

V AMZS so v zadnjem letu poskrbeli za kar nekaj novosti. Dobro vemo, da nam "rumeni angeli" pomagajo v primeru okvare ali nujni servisnih popravil avtomobila, motorja ali avtodoma.

AMZS članstvo ni vezano na vozilo, ampak na osebo, zato lahko pomoč koristite za vsa prevozna sredstva, ki ji uporabljate, tudi če niste lastnik.​

Po novem pa pridejo na pomoč tudi ob okvari kolesa in to v Sloveniji ter tudi na Hrvaškem, če imate članski paket, ki pokriva tudi tujino. To je odlična informacija za vse, ki boste letos kolesarili ob hrvaški obali. Pokličete jih lahko 24 ur na dan, vse dni v tednu.

AMZS nudi tri različne pakete pomoči na cesti:

-    Osnovno članstvo s pomočjo po Sloveniji

-    Plus članstvo, ki dodatno nudi še pomoč v tujini

-    Premium članstvo, ki dodatno vključuje tudi zdravstveno in turistično zavarovanje za člana ali vse družinske člane, če izberete družinski paket članstva.

Za popotnike priporočamo vsaj AMZS članstvo Plus, saj nikoli ne veste, kdaj bo prišlo do težav z vozilom, pomoč in pravila v tujini pa znajo biti zelo draga.

Ob izbiri Premium paketa ste zavarovani s kritji do 50.000 €, v primeru družinskega paketa Premium pa je kritje 50.000 € za vsakega družinskega člana, tudi če ne potujete skupaj. Tako vam ni potrebno kupovati zavarovanja za tujino za vsako pot posebej in s tem prihranite na času in denarju.

AMZS sodeluje s partnerskim avtoklubi v tujini, ki poskrbijo, da se bo vaša pot brezskrbno hitro nadaljevala. Tako npr. odlično sodelujejo tudi s Hrvaškim avtoklubom HAK, s katerim so letos podpisali dogovor o pomoči članom AMZS tudi takrat, ko so na kolesu.

Premium članstvo po novem krije tudi stroške zdravljenja, ki so potrebni, če v tujini zbolite za covidom-19 in potrebujete kakršno koli zdravljenje ter tudi kritje stroškov, ki nastanejo ob odrejeni karanteni v tujini, prekinitvi ali nujnem podaljšanju bivanja.

Preverite vse prednosti članstva AMZS >>

AKCIJA - 8 € popusta na AMZS članstvo

Vemo, da je vsak strošek v današnjih dneh pomemben v družinskem proračunu, vendar pa so ugodnosti, ki jih nudi AMZS velike, saj imate poleg pomoči na cesti tudi popuste pri registraciji vozila, popuste pri partnerjih in do 30% popust na tečaje varne vožnje na Centru varne vožnje Vransko npr. tudi na tečaj varne vožnje avtodoma.

Za vse kampiste je sedaj AMZS članstvo cenejše za 8 € *. Akcija velja ob spletni včlanitvi ali podaljšanju članstva Osnovno, Plus ali Premium z vnosom kode AVTOKAMPI v polje Koda darilnega bona > www.amzs.si/clanstvo

Akcija velja do 30. junija 2021.

*popust se ne sešteva z drugimi dobroimetji ali akcijami

AMZS PRAVI PRIJATELJ!


Video: Kaj se zgodi ob trčenju avtodoma in osebnega vozila?