Akcijska ponudba električnih mestnih koles Malaguti Bolonina

Datum objave
Kategorija
Statistika

Električna kolesa so vse bolj prisotna in predstavljamo vam električno mestno kolo leta 2021 – Malaguti Bolonina, ki ga lahko trgovini Elpec eBikes kupite po akcijski ceni.

Električna kolesa so zelo priljubljena pri ljubiteljih kampiranja. Avtodomarjem električna kolesa, ki so opremljena z dodatnim motorjem in baterijo, omogočajo, da se lahko iz kampa odpravijo tudi na nekoliko daljše izlete in oglede zanimivih krajev. Športno bolje pripravljeni kampisti pa se radi odpeljejo tudi čez kakšen prelaz ali dva v Dolomitih.

Starejšim osebam električna kolesa poleg večje mobilnosti nudijo tudi zdravo aktivnost in uživanje v naravnem okolju. Ni jih malo, ki se sedaj radi zapeljejo s e-kolesom po urejenih poteh ob morju ali pa samo do mestnega središča, ko jim elektromotor pomaga pri vožnji do hitrosti 25 km/h.

Električno mestno kolo Malaguti Bolonina, trgovina Elpec eBikes - Avtokampi.si

Mestno električno kolo Malaguti Bolonina

V segmentu električnih koles so zelo znana gorska kolesa namenjena predvsem ljubiteljem voženj po terenu, ki poteka tudi izven urejenih poti. Nekoliko manj pa je poznana ponudba električnih mestnih koles, ki s svojo geometrijo nudijo več udobja, po njih pa najraje posežejo starejše osebe.

Električno kolo Malaguti Bolonina je bilo izbrano za e-kolo leta 2021. Gre za mestno električno kolo odlične kvalitete, ki je opremljeno s motorjem nemškega proizvajalca Bosch - Active Line 40Nm in Bosch baterijo PowerPack 400Wh. Tako bo tudi vožnja v klanec postala enostavnejša.

Doseg baterije pri električnem kolesu Malaguti Bolonina je v povprečju 70 kilometrov ali še več, odvisno od terena, načina vožnje, telesne teže uporabnika ter stopnje pomoči motorja kot so Eco, Tour, Sport in Turbo.

Kolo ima za mestna kolesa značilno 28" kolesa in 12 prestav, k velikemu udobju med kolesarjenjem pa pripomore tudi gibljiv nosilec krmila, prednje vzmetenje ter delno vzmetenje sedeža. Kolo je že opremljeno s prtljažnikom, zaščitnimi strehicami in lučmi. Teža kolesa je 24,5 kg.

V jesenski akciji lahko električno mestno kolo Malaguti Bolonina kupite z 200 € popusta > končna cena 2.199 € - omogočajo pa tudi enostaven nakup na obroke.

Pri Elpec eBikes lahko električna kolesa tudi najamete, tako da preizkusite delovanje sistema – do konca leta 2021 velja akcija – najamete 1 kolo, drugega testirate brezplačno- Več na www.elpec.si