Akcijska prodaja strešnih šotorov pri Matsport

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ob koncu sezone so v trgovini Matsport pripravili akcijsko prodajo testnih modelov strešnih šotorov znamk Thule, Sheepie, Dometic in Frontrunner. Vsi šotori so na zalogi in imajo 1 letno garancijo.

Strešni šotori so v zadnjih letih postali zelo priljubljeni. Če so jih nekoč uporabljali samo na popotovanjih s terenskimi vozili po Afriki, pa jih sedaj videvamo tudi na povsem običajnih vozilih v kampih po Evropi.

Strešni šotori so zanimivi za vse, ki si želijo uživati v naravi in v času dopusta večkrat zamenjati lokacijo bivanja. Največja prednost strešnega šotora pred klasičnim šotorom je ravno v temu, da imate zvečer posteljo pripravljeno in zjutraj pospravljeno v samo nekaj minutah, brez zabijanja klinov. 

Strešni šotor zavzame sicer celoten prosto na strežnem prtljažniku, vendar pa vam zato ostane veliko prostora za dodatne stvari v prtljažniku vozila.

Najnovejši modeli strešnih šotorov omogočajo bivanje od 2 – 4 oseb (odvisno od modela), so zelo zračni, hkrati pa platno nudi dobro zaščito pred dežjem, ogrodje šotora pa pred vetrom.

Matsport akcija na testne strešne šotore

Ob koncu sezone so v trgovini Matsport (Brnčičeva, Ljubljana) pripravili nekaj akcijskih ponudb testnih šotorov. Vsi šotori so letnik 2023, v ceno je vključena tudi vgranja na vaše vozilo in 1 letna garancija.

> 5 kom strešni šotor Front-Runner za 2 osebi, redna cena 1.100 €, akcijska cena 959 €

> 2 kom strešni šotor Thule Kukenam za 3 osebe, redna cena 1.999 €, akcijska cena 1.599 €

> 2 kom strešni šotor Sheepie Jimba Jimba M za 2 osebi, redna cena 1.589 €, akcijska cena 1.191 €

> 1 kom napihlljiv strešni šotor Dometic TRT140 za 2 osebi, redna cena 2.500 €, akcijska cena 1.999 €

Več informacij na > www.matsport.si