Veriga Lesce omogoča cenejši nakup snežnih verig za osebna vozila in avtodome

Datum objave
Kategorija
Statistika
7975 ogledov

Lanska zima je bila bogata s snegom, letos pa pričakujemo, da bomo lahko obiskali smučišča v Avstriji in Italiji oz. bodo odprta tudi za tuje smučarje. Za varno zimsko vožnjo ob kakovostnih zimskih pnevmatikah svetujemo, da imate v opremi vozila ali avtodoma tudi snežne verige, saj nikoli ne veste, kje vas bo presenetilo sneženje.

Snežne verige – Veriga Lesce

Veriga Lesce je slovenski proizvajalec snežnih verig z dolgoletno tradicijo in priznano kvaliteto. Njihove verige uporabljajo tudi na tovornjakih in delovnih vozilih po celem svetu. Izbirate lahko med različnimi tipi snežnih verig glede na debelino členov in sistem montaže.

Za kampiste so pripravili posebno akcijo ob nakupu snežnih verig za osebna vozila, kombije in avtodome na njihovi spletni strani. Pod novico dobite kodo za 10% popust ob spletnem nakupu verig.

Snežne verige za osebna vozila in avtodome

Snežne verige sodijo med osnovno zimsko opremo vozil in v številnih državah so obvezne na cestah preko gorskih prelazov v primeru, če sneži oz. je na cesti veliko snega. Če se odpravljate na večdnevno smučanje, je zelo priporočljivo, da so snežne verige vedno v priboru, ker nikoli ne veste, kakšne bodo razmere na cestah ob povratku domov. Vsi pa vemo, da ob sneženju verig takoj zmanjka oz. so takrat najdražje.

Več informacij o obvezni zimski opremi v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Nemčiji ... - zimska oprema po Evropi >

Snežne verige Veriga Lesce so izdelane v skladu s standardom O NORM 5117, ki zagotavlja kakovostno izdelavo ter materiale, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo snežnih verig.

Osnovne snežne verige za osebna vozila imajo člene širine 9 mm, na voljo pa so tudi snežne verige za bolj športna vozila, ki na notranji strani zavzamejo samo 7 mm prostora, najbolj enostavno namestitev pa omogočajo verige s samo-zateznim zaklepanjem oz. sistemom Stop & Go.

Veriga Lesce za avtodome priporoča uporabo močnejših snežnih verig 16 mm oz. njihovega modela verig Professional 16, ki so posebej izdelane za težja vozila.

Akcijski nakup snežnih verig

Cene snežnih verig za osebne avtomobile so od 51 € naprej, za avtodome pa od 113 €. Cena je v prvi vrsti odvisna od dimenzije pnevmatik, dimenzije členov in in sistema nameščanja.

Ob naročilu snežnih verig imate 10% popust + 10% popust na kodo AVTOKAMPI20 > naročilo verig posredujte po mailu na prodaja@veriga-lesce.com. Ob nakupu nad 50 € je poštnina brezplačna.

Katalog snežnih verig za osebna vozila in avtodome dobite na spletni strani https://eshop.veriga-lesce.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
7975 ogledov