ELPEC eBikes podarja 500 € popusta ob nakupu električnega kolesa

Datum objave
Kategorija
Statistika

V specializiranem centru električnih koles ELPEC eBikes so pripravili posezonsko akcijo - do konca oktobra na nova električna kolesa nudijo 500 € popusta. Omogočajo tudi enostavno plačilo na obroke - električno kolo že za 39 € na mesec.

Testne vožnje e-koles pri ELPEC eBikes

ELPEC eBikes ima po Sloveniji že tri centre električnih koles, kjer vam nudijo izbiro različnih modelov novih novih e-koles, dodatno pa imajo na zalogi tudi obnovljena in skrbno pregledana rabljena električna kolesa na katera nudijo 1 letno garancijo.

Lokacije trgovin in servisov ELPEC eBikes:​

- Ljubljana BTC, Letališka cesta 1

- Šempeter v Savinjski dolini, Tovarniška cesta 23

- Maribor - Tezno, Prvomajska cesta 26

ELPEC eBikes sodeluje zgolj s priznanimi evropskimi proizvajalci, katerih e-kolesa so opremljena s pogonskimi sklopi najvišje kakovosti (Bosch, Yamaha, Shimano, Brose, Sachs, Fazua), ki vam zagotavljajo dolgotrajno uporabo in obilo užitka pri vožnji.

Zalogo električnih koles v trgovinah ELPEC eBikes lahko preverite kar na spletni strani www.elpec-ebikes.com, v trgovini lahko kolo tudi preizkusite in po nakupu takoj odpeljete.

Pri ELPEC eBikes nudijo najem električnega kolesa (dnevni, vikend ali tedenski najem), ceno dnevnega najema pa vam odbijejo od zneska nakupa!

Zakaj električno kolo in kakšne so njegove prednosti?

> KER JE OKOLJU PRIJAZNO: E-mobilnost predstavlja nov koncept trajnostne in okolju prijazne mobilnosti.

> KER SKRBIM ZA SVOJE ZDRAVJE IN FORMO TER SI ŽELIM ZDRAVEGA NAČINA ŽIVLJENJA: Z E-kolesom lahko opravite bistveno daljše vožnje in ob tem uživate v naravi. Vaše telo vam bo hvaležno!

> KER JE VOŽNJA Z e-KOLESOM BOLJ ZABAVNA: Ko vožnja postane užitek! Z E-kolesi kolesarjenje postane manj naporno in bolj zabavno. Tako boste uživali v opazovanju okolice in prijetni vožnji ter ne boste več zaostajali za fizično bolje pripravljenimi prijatelji ali partnerjem.

> KER PRIDEM NA CILJ LAŽJE IN HITREJE: E-kolo zagotavlja, da boste na cilj prišli sveži & polni energije in je na poti v službo, v šolo ali po opravkih popolni zmagovalec.

> KER JE VOŽNJA VARNA IN UDOBNA: Z E-kolesom bo vaša vožnja udobnejša, prav tako bo preprečila preveliko
utrujenost zaradi katere se zgodi veliko kolesarskih nesreč.

Električno kolo že za 39 € na mesec

Nakup e-kolesa mnogim predstavlja izziv, saj je nakup tudi finančno zahteven in pomembno je, da je odločitev tista prava. Zato bodo za pomoč pri izbiri pravega e-kolesa poskrbeli ELPEC-ovi strokovno usposobljeni svetovalci.

Velika prednost nakupa električnega kolesa v njihovih trgovinah je v temu, da imajo tudi lasten servis, kjer poskrbijo, da je kolo vedno dobro pripravljeno.

Poleg tega vam ELPEC eBikes omogoča nakup e-kolesa z ugodnim financiranjem in enostavnimi plačili na obroke preko podjetij Leanpay, Summit leasing ali z Diners kartico. Na čisto novem e-kolesu lahko torej uživate že za 39 € na mesec > www.elpec-ebikes.com!