Pomlad v mobilnih hišicah v kampih Valamar v Poreču, Baški in na Rabu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v kampih Valamar, ki velja v aprilu in maju. Odločite se lahko za dopust v kampu Lanterna Premium pri Poreču, kampu Baška Premium na otoku Krku in kampu Padova Premium na otoku Rab. Cene najema mobilnih hišic že od 42 €.

Valamar kampi - akcija najema mobilnih hišic - Avtokampi.si

Pomladna akcija najema mobilnih hišic

Valamar vključuje odlične kampe ob hrvaški obali, ki so poznani po urejenosti, dobri dodatni ponudbi in animaciji za otroke.  V večini kampov omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic, ki so odličen izbor za družinske počitnice.

Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v treh odličnih kampih, ki velja v aprilu in maju. Vsi trije kampi imajo tudi ogrevane bazene in otroška igrala, tako da bodo otroci lahko uživali na dopustu.

Spodaj objavljamo ponudbe, preverili pa smo tudi cene najema mobilnih hišic, ki veljajo v terminu velikonočnih praznikov in prvomajskih počitnic.

Valamar kampi - akcija najema mobilnih hišic - Avtokampi.si

Kamp Lanterna Premium – Poreč - akcija 14.4. - 20.5.

Eden največjih kampov na Hrvaškem je zagotovilo, da se v kampu vedno nekaj dogaja. Pa naj bo to na bazenih z ogrevano vodo, kjer imajo tudi večje  tobogane, igrala in gusarsko ladjo, na mivkasti plaži v osrednjem zalivu, v športnem parku ali otroških igralnicah.

Del kampa še posebej namenjen gostom s kužki, kjer je urejena pasja plaža, mobilne hišice pa imajo ograjeno dvorišče, da se kužki lahko prosto gibljejo.

Mobilne hišice v kampu Lanterna so urejene na desnem delu kampa, kjer se lahko odločite za hišice pri morju ali pri bazenih. Letošnja novost bodo romantične mobilne hišice Punto Blu Premium Camping Chalet za 2 osebi, ob katerih bodo uredili infinity bazen, lokacija hišic pa nudi najlepše sončne zahode.

> Velika noč - cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 52,50 €

> Prvomajske počitnice - cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 78,50 €.

Kamp Baška Beach – akcija 14.4. - 25.5.​

Kampirajte ob najlepših prodnatih plažah na Krku – kamp Baška leži tik ob 2 km dolgi plaži s pogledom na Velebit. Novost v kampu je ponudba manjših bazenov z ogrevano vodo, vodnimi igrali in manjšim toboganom, kjer najbolj uživajo otroci.

Baška nudi tudi veliko možnosti aktivnega preživljanja počitnic. V okolici so urejene številne pohodniške in kolesarske poti in pomlad je pravi čas za takšne izlete.

Moderne in prostorne mobilne hišice za 4 – 6 oseb so postavljene v zadnjem delu kampa, nekaj manjših hišic za 4 osebe (24m2) pa je postavljenih tudi v coni morje.

> Velika noč - cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 45 €.

> Prvomajske počitnice - cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 72 €.

Kamp Padova Premium - akcija 14.4. - 26.5.

Za ljubitelje peščenih plaž in sonca priporočamo otok Rab, kjer ima Valamar dva kampa.

V bližini mesta Rab je urejen kamp Padova, ki so ga v zadnjih letih prenovili, zgradili bazenski del z ogrevano vodo namenjen predvsem otrokom, notranjo igralnico, prenovili igrala in postavili modernejše mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb.

Lokacija kampa je zanimiva tako za ogled starega dela mesta Rab in iz kampa vodi lepo urejena obmorska pot (30 minut), odločite pa se lahko tudi za taxi čoln. Priporočamo tudi izlet po otoku, ki ima zelo veliko peščenih plaž in številne urejene poti za kolesarjenje in sprehode.

> Velika noč - cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 56,20 €

​> Prvomajske počitnice - cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 56,20 €.

Najem mobilnih hišic po akcijskih cenah lahko rezervirate na spletni strani > www.camping-adriatic.com