Do 35% popusta na najem mobilne hišice na otoku Krk in Rab

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar je pripravil Black Friday akcijo na najem mobilnih hišic v kampih Krk premium in Baška Beach na otoku Krku ter kampu San Marino Resort na otoku Rab. Do 35% popusta na rezervacije do vključno 29. novembra!

Lani so bile mobilne hišice v kampih na Hrvaškem razprodane, zato letos poskrbite za pravočasno rezervacijo, ob tem pa še izkoristite akcijske popuste, ki jih kampi nudijo ob koncu leta.

Valamar v času črnega petka nudi dodaten popust na najem mobilnih hišic v treh raznolikih kampih. Akcija traja do 29. novembra do polnoči, ko boste ob rezervaciji na spletni strani s kodo BLACK2022 dobili do 35 % popust na mobilne hišice.

Super ponudbe najema mobilnih hišic za prvomajske počitnice, v kampu v Baški pa akcija velja tudi še prvi teden poletnih počitnic konec junija.

Valamarjev Black Friday za najem mobilne hišice

Kamp Krk Premium – akcija velja za termine 14.4. – 2.6. & 25.9. – 9.10.

Vrhunski kamp ob robu mesta Krk, ki ima bazen z ogrevano vodo, otroška vodna igrala in wellness s savnami in masažami. Tako omogočajo kopanje že v aprili in tudi v jesenskih mesecih.

Mobilne hišice Krk Premium sodijo med najlepše in zelo moderno opremljene.Na voljo so raznolike hišice za 2, 4 ali 6 oseb, največje imajo celo tri spalnice. V vseh treh kampih so v določenih mobilnih hišicah dobrodošli tudi psi.

Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic > cene že od 40 € naprej.

Preverili smo akcijske cene za prvomajske počitnice – mobilna hišica za 4 osebe že od 73 €.

Kamp Baška Beach – akcija velja v terminih 14.4. – 4.5. & 18.6. – 1.7. & 25.9. – 16.10.

Lepo urejen kamp tik ob 2 km dolgi prodnati plaži v Baški, ki nudi številne možnosi aktivnega preživljanja počitnic. Celotna dolina ima veliko urejenih poti za gorsko kolesarjenje in pohodništvo, v bližini je adrenalinski zip-line in tudi plezalne stene.

Otroci bodo navdušeni nad bazeni z ogrevano vodo in manjšimi tobogani ter vodnimi igrali.

Mobilne hišice za 4+2 osebi v kampu Baška Beach so postavljene na dveh lokacija – starejše v bližini morja, novejše in bolj moderno opremljene pa v bližini recepcije.

Cene najema mobilne hišice že od 36 €, za prvomajske počitnice pa je akcijska cena od 60 €.

Kamp San Marino Resort – akcija velja 14.4. – 4.6. & 18.9. – 4.10.

Raj za ljubitelje peščenih plaž, saj je kamp urejen ob eni najlepših mivkastih plaž na Jadranu. Otroci bodo uživali v toplem morju, saj je voda nizka, ob tem pa ne pozabite na lopatke, ker bodo izdelovali peščene gradove. V kampu imajo urejeno otroško igriščem, manjši wellness s savno, jacuzzijem in masažami, priporočamo pa tudi izlet in ogled starega mestnega jedra Raba.

Mobilne hišice v kampu San Marino Resort so ranolike – starejše so postavljene bliže morja, novejše in prostornejše pa bliže recepcije. Izbirate lahko med hišicami z dvema ali tremi spalnicami.

Akcijska cena najema že od 43€, ki velja tudi v terminu prvomajskih počitnic.

Rezervirajte mobilno hišico Valamar do 29.11. in uporabite kodo BLACK2022 za do 35% nižje cene! >>