Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic v kampih Istra Camping

Datum objave
Kategorija
Statistika
4676 ogledov

Kamping sezona na severu Istre se bo letos pričela 21. aprila, ko bodo vrata odprli kampi Istra Camping v Savudriji in Umagu. Pripravili so akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v kampih v Umagu z do 20% popusta, dodatno pa tudi popuste na kampiranje z Avtokampi kartico.

Mejne kontrole med Slovenijo in Hrvaško ni več, zato bodo kampi v severnem delu Istre letos še bolj priljubljeni, večji obisk gostov pa pričakujemo tudi med vikendi izven glavne turistične sezone.

Camping Stella Maris in Camping Park Umag se tudi letos lahko pohvalita za nagrado ADAC Superplatz, kar ju uvršča med 175 najboljših kampov v Evropi. Zelo sta priljubljena pri družinah, saj sta moderno opremljena, imata tudi bazene, animacijo ter številna igrala. Za pridobitev te nagrade je potrebno imeti vrhunske sanitarne objekte, prostorne parcele, ob tem pa še odlično ponudbo kopanja in animacije.

Camping Savudrija in Camping Finida sodita med mirnejše lokacije, kjer boste lahko uživali v senci ob morju, v ponudbi Istra Camping pa je tudi nudistični Camping Kanegra.

Eary Booking akcija najema mobilnih hišic do 15.3.

Camping Stella Maris – Umag

V zadnjih letih so kamp Stella Maris popolnoma prenovili, in v prvem delu kampa, kjer je tudi bazen, uredili naselje modernih mobilnih hišic za 4+2 osebi. Kamp je sicer nekoliko odmaknjen od plaže, vendar pa je urejen podhod, tako da je do mivkaste plaže ali prodnatega zaliva 5 minut hoje.

Akcija – rezervirajte mobilno hišico za min. 3 noči do sredine marca in prejeli boste do 20% popusta ta termine od 2. aprila do 23. junija in od 9. do 30. septembra. Do do 15% popusta pa nudijo za termine glavne sezone 24.6. – 8.9.

Preverili smo cene za prvomajske počitnice, ko pride akcijska cena najema mobilne hišice od 75 € na noč.

Camping Park Umag

Odličen kamp, ki je znan po bazenih in raznoliki animaciji, dve leti nazaj pa so uredili tudi vodni park z otroškimi igrali in manjšimi tobogani. Lani so v kampu prenovili del plaže.

Gre za enega največjih kampov na Hrvaškem, ki ima na levem delu kampa postavljene mobilne hišice, ob njih pa so tudi manjši bazeni. Nove Premium hišice so postavili v bližini Canova plaže in novega bazena. Na voljo so hišice z dvema spalnicama za 4 – 6 oseb in tudi večje hišice s tremi spalnicami za do 8 oseb.

Cenovno ugodnejše so mobilne hišice Classic, ki so nekoliko manjše in primerne za 4 osebe.

Akcija – na zgodnji najem modernih mobilnih hišic za min. 3 noči v terminih do 23. junija in potem od 9. septembra naprej nudijo do 20% popusta, v glavni sezoni pa do 10%. Za najem klasične mobilne hišice za 4 osebe nudijo do 20% popusta, ki velja tudi v juliju in avgustu.

Cena najema mobilne hišice za prvomajske počitnice je že od 57 € za klasično hišico, od 72 € za modernejšo mobilno hišico za 4-6 oseb in od 111 € za hišico s tremi spalnicami za do 8 oseb.

Akcijske cene najema mobilnih hišic & rezervacije > www.istracamping.com

Z Avtokampi kartico 2 osebi kampirata že za 19 €

V vseh kampih Istra Camping, razen v FKK Camping Kanegra, gostom nudijo 10% popust na Avtokampi kartico, ki se obračuna na ceno osebe in velja v terminih od 21.4. do vključno 7.7. in potem od 21.8. do 1. 10.

V Camping Savudrija in Camping Finida lahko izkoristite tudi posebno paketno akcijo ceno kampiranja:

- 19 € za 2 osebi, psa in Superior parcelo z elektriko in vodo (doplača se taksa) in velja v terminih 21.4. – 27.4. & 2.5. - 7.6. & 16.9. – 30.9.

Kamping kartico brezplačno naročite na tem liku www.avtokampi.si/kamping-kartica in jo takoj dobite na mail, ob prijavi v kampu pa jo pokažete na recepciji.

Več o kampiranju v Savudriji in Umagu >

Datum objave
Kategorija
Statistika
4676 ogledov