Akcija kamping opreme pri Camping Orehek

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pri Orehku v domžalah so pripravljeni na novo kamping sezono, zato vabljeni na obisk in ogled akcijske ponudbe kamping opreme in predprostorov.

Kamping sezona se hitro bliža in pavšalisti bodo v naslednjih vikendih že postavili svojnakup kamping opreme - Camping Orehek - avtokampi.sie počitniške prikolice in jih olepšali z novimi baldahini, prosto stoječimi kuhinjami in vso potrebno dodatno kamping opremo ter štampiljke za oblačila.

Na novo sezono so se pripravili tudi v trgovini s kamping opremo Camping Orehek, kjer so pripravili pomladno akcijo in znižali cene nekaterih pogosto izbranih kosov kamping opreme npr. stolov, ležalnikov, paviljonov, kamping kuhinj…

Letak z akcijsko ponudbo si lahko ogledate pod novico, se pa vsak dan še dodajo akcijski artikli, tako dapaviljon Brunner Medusa - Camping Orehek - avtokampi.si obiščite njihovo spletno stran.

Poseben popust omogočajo tudi na paviljone Bruner Medusa, ki ga prejmete ob obisku trgovine. Cena paviljona Medusa dimenzije 3x3m je 144€ eur, dimenzije 4x4m pa 191€. paviljone imajo na zalogi!

Ponovno imajo na zalogi nekaj predprostorov nemškega proizvajalca DWT, ki je narejen iz  kvalitetnega in pralnega PVC material. Stranice se lahko odstranijo, tako da je predprostor zelo primeren tudi za vroče poletne dni.

Seveda pa vam pri Camping Orehek izdelajo tudi predprostor po meri in v vaših barvah. Hkrati poskrbijo tudi za popravilo morebitnih poškodb na starih baldahinih in šotorih. Dokupite lahko tudi nove napenjalne palice, gurtne, kline, talne plošče…

Več informacij o cenah kamping opreme in baldahinov dobite na www.camp-ing.hr

nakup kamping opreme - Camping Orehek - avtokampi.sinakup kamping opreme - Camping Orehek - avtokampi.si